GNTM 3: Δόθηκε η πρώτη Wild Card - Την έδωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Ποιος την πήρε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3: Δόθηκε η πρώτη Wild Card - Την έδωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Δόθηκε η πρώτη Wild Card στον τρίτο κύκλο του GNΤΜ, την οποία έδωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί σε κοπέλα διαγωνιζόμενη.

«Δεν έχω ασχοληθεί με το μόντελινγκ ακόμα και πιστεύω ότι είναι μια τεράστια ευκαιρία το GNTM για να πετύχεις σε αυτό το χώρο και να κάνεις ένα δυνατό ξεκίνημα», είπε μεταξύ άλλων 18χρονη Νικολέτα Αλαφούζου.

Η νεαρή δίχασε τους κριτές, με αποτέλεσμα να μην πάρει 4 «ναι», αλλά 2 και να μην περάσει στην επόμενη φάση.

Ωστόσο είπε «Γνωρίζω ότι υπάρχει μια κάρτα που αν τη χρησιμοποιήσετε μπορώ να περάσω», με την Ζενεβιέβ να της κάνει τη χάρη και να της την δώσει. Δείτε και τον αγρότη που... κέρασε χαλβά τους κριτές αλλά τους δίχασε.

GNTM 3: Σάστισε η Βίκυ Καγιά - Η παίκτρια που είπε πως είναι ολόιδια με την Κάτια Ζυγούλη

Η δεύτερη παίκτρια που πέρασε από το casting του GNTM 3 ήταν ίδια η Κάτια Ζυγούλη, όπως είπε η Βίκυ Καγιά, η οποία σάστισε μόλις την είδε να περπατάει από μακριά.

«Παιδιά, η Κάτια!», αναφώνησε, και όπως ήταν λογικό αφού ήταν κούκλα πέρασε με 4 ναι στην επόμενη φάση του ριάλιτι.

Ο λόγος για την 19χρονη Μαρινέλα που είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στο Ρέθυμνο με καταγωγή από την Αλβανία.

Η εντυπωσιακή ξανθιά με το που περπάτησε στην πασαρέλα και στάθηκε απέναντι από τους κριτές, τους άφησε άφωνους. Δείτε και το πρώτο αγόρι που πέρασε από casting.

Μάλιστα, εντυπωσίασε και τον Γιώργο Καράβα: «Σε είδα και άνοιξαν τα μάτια μου. Αυτό που βλέπω, το παρουσιαστικό και η ομορφιά σου, είναι κάτι εντελώς ξένο από εδώ. Θα μπορούσα να σε φανταστώ σε ταινία “Ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών”. Δεν καταλαβαίνεις τι κακό έχω πάθει αυτή τη στιγμή. Είναι από τις λίγες φορές που έχω μείνει με το στόμα ανοικτό βλέποντας ένα κορίτσι. Θα χαρώ τρελά να δουλέψω μαζί σου, μπορείς να κάνεις τα πάντα. Ο Θεός σου έχει δώσει όλα τα καλά του κόσμου», της είπε.