GNTM 3: Το πρώτο αγόρι που πέρασε από casting - Έμειναν άφωνοι οι κριτές

Είναι κούκλος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3: Το πρώτο αγόρι που πέρασε από casting - Έμειναν άφωνοι οι κριτές

Το πρώτο αγόρι πέρασε από τα casting του GNTM και άφησε άφωνους τους 4 κριτές, οι οποίοι που έδωσαν τα χεράκια που έπρεπε για να περάσει στην επόμενη φάση.

O 19χρονος, Αντρέας όπως είπε ονειρεύεται να γίνει μοντέλο. Άρεσε σε όλους το πρόσπωο του, ωστόσο, δεν άρεσε τόσο στους κριτές ήταν το σώμα του, καθώς θα τον ήθελαν περισσότερο γυμνασμένο.

Ο Αντρέας αποκάλυψε πως εξαιτίας των Πανελληνίων άφησε το μπάσκετ και τον εαυτό του, με συνέπεια να πάρει είκοσι κιλά. Δείτε εδώ την εντυπωσιακή πρεμιέρα.

GNTM 3: Η κόρη της Κατερίνας Βελούδου μπήκε στο παιχνίδι!

Μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω, όπως πάντα πρώτη, ένα από τα μοντέλα που έχουν πάρει ήδη μια θέση μέσα στο παιχνίδι! Το κορίτσι αυτό δεν είναι... τυχαίο, αφού είναι η κόρη της Κατερίνας Βελούδου!

Η Κατερίνα Βελούδου έγραψε την δική της ιστορία στο χώρο του μόντελινγκ την δεκαετία του '90, περπάτησε στις μεγαλύτερες πασαρέλες Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών, ενώ αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην εκπομπή "Πρωινός Καφές", με την Ελένη Μενεγάκη, ως μοντέλο. Λίγο αργότερα, βέβαια, άλλαξε πορεία. Η Κατερίνα αποφάσισε να αξιοποιήσει το «θείο χάρισμα» που της δόθηκε κληρονομιά από τη γιαγιά της, όπως ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2013 στην Τζώρτζια Συρίχα και στην εφημερίδα News, και έγινε μελλοντολόγος, κάτι το οποίο εξασκεί μέχρι και σήμερα.

Κατερίνα Βελούδου Σαββατοκύριακο News

Αυτή είναι η κόρη της Κατερίνας Βελούδου που έχει μπει στο GNTM 3

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές μου πληροφορίες, λοιπόν, η κόρη της Κατερίνας Βελούδου, εν ονόματι Μαριαγάπη Ξυπολιά, πέρασε από το casting του GNTM 3 και πήρε 4 ναι κερδίζοντας έτσι μια θέση στο παιχνίδι!

Είναι πανέμορφη, αφού μοιάζει στην μητέρα της και πιστεύω πως θα είναι ένα από το φαβορί για την πρωτιά...

GNTM 3

Μαριαγάπη Ξυπολιά GNTM 3

TAGS