Έξαλλος διαγωνιζόμενος του GNTM 3 με Καγιά, Σκουλό Μπράτη, Ζενεβιέβ - «Πέρασαν άτομα που...»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλος διαγωνιζόμενος του GNTM 3 με Καγιά, Σκουλό Μπράτη, Ζενεβιέβ - «Πέρασαν άτομα που...»

Έξαλλος έγινε διαγωνιζόμενος του τρίτου κύκλου του GNTM με τους τέσσερις κριτές: Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη, Δημήτρη Σκουλό, Ζενεβιέβ Μαζαρί. Ο ίδιος έκανε καταγγελία για το παιχνίδι, δημόσια.

Μπορεί τον συγκεκριμένο να τον είδαμε στην audition, ωστόσο, όπως αποκάλυψε έφτασε μέχρι τα boot camp, καθώς τον έκοψαν και δεν πήγε παρακάτω.

«Πήγα μέχρι τα Bootcamp. Με κόψανε γιατί το ύψος μου δεν ήταν αυτό που ζητούσανε», ανέφερε αρχικά ο Πασχάλης Ηλιάδης. «Καλώς ή κακώς φύγαμε, προχωράμε...», συνέχισε.

Μάλιστα ο αγρότης, έκανε και μια δημόσια καταγγελία «Το GNTM απευθύνεται μόνο σε μοντέλα. Πέρασαν άτομα τα οποία δεν ήταν να περάσουν, είχαν κάποιο βύσμα, είχαν κάτι άλλο». Αυτοί είναι οι παίκτες που βρίσκονται ήδη μέσα στο σπίτι!

GNTM 3: Ο αγρότης που... κέρασε χαλβά τους κριτές αλλά τους δίχασε

Ο τρίτος κύκλος του GNTM έχει ξεκινήσει και ήδη έχουμε δει αρκετά «ναι», αλλά και «όχι». Βέβαια είχαμε και... διχασμούς. Όπως στον αγρότη από τα Φάρσαλα που κέρασε τους κριτές χαλβά.

Ο λόγος για τον Πασχάλη Ηλιάδη, που τους άφησε με το στόμα ανοιχτό. Ο νεαρός πέρασε στην επόμενη φάση με 3 «ναι», αφού ο Σκουλός του έδωσε αρνητική ψήφο.

Και πέρασε ο Πασχάλης και τους γλύκανε με τον χαλβά του, ο οποίος άρεσε μόνο στην Βίκυ Καγιά που σάστισε με παίκτρια που είπε πως είναι ολόιδια με την Κάτια Ζυγούλη.