GNTM 3: Σάστισε η Βίκυ Καγιά - Η παίκτρια που είπε πως είναι ολόιδια με την Κάτια Ζυγούλη

Πέρασε με 4 ναι στην επόμενη φάση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3: Σάστισε η Βίκυ Καγιά - Η παίκτρια που είπε πως είναι ολόιδια με την Κάτια Ζυγούλη

Η δεύτερη παίκτρια που πέρασε από το casting του GNTM 3 ήταν ίδια η Κάτια Ζυγούλη, όπως είπε η Βίκυ Καγιά, η οποία σάστισε μόλις την είδε να περπατάει από μακριά.

«Παιδιά, η Κάτια!», αναφώνησε, και όπως ήταν λογικό αφού ήταν κούκλα πέρασε με 4 ναι στην επόμενη φάση του ριάλιτι.

Ο λόγος για την 19χρονη Μαρινέλα που είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στο Ρέθυμνο με καταγωγή από την Αλβανία.

Η εντυπωσιακή ξανθιά με το που περπάτησε στην πασαρέλα και στάθηκε απέναντι από τους κριτές, τους άφησε άφωνους. Δείτε και το πρώτο αγόρι που πέρασε από casting.

Μάλιστα, εντυπωσίασε και τον Γιώργο Καράβα: «Σε είδα και άνοιξαν τα μάτια μου. Αυτό που βλέπω, το παρουσιαστικό και η ομορφιά σου, είναι κάτι εντελώς ξένο από εδώ. Θα μπορούσα να σε φανταστώ σε ταινία “Ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών”. Δεν καταλαβαίνεις τι κακό έχω πάθει αυτή τη στιγμή. Είναι από τις λίγες φορές που έχω μείνει με το στόμα ανοικτό βλέποντας ένα κορίτσι. Θα χαρώ τρελά να δουλέψω μαζί σου, μπορείς να κάνεις τα πάντα. Ο Θεός σου έχει δώσει όλα τα καλά του κόσμου», της είπε.

GNTM 3: Η κόρη της Κατερίνας Βελούδου μπήκε στο παιχνίδι!

Μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω, όπως πάντα πρώτη, ένα από τα μοντέλα που έχουν πάρει ήδη μια θέση μέσα στο παιχνίδι! Το κορίτσι αυτό δεν είναι... τυχαίο, αφού είναι η κόρη της Κατερίνας Βελούδου!

Η Κατερίνα Βελούδου έγραψε την δική της ιστορία στο χώρο του μόντελινγκ την δεκαετία του '90, περπάτησε στις μεγαλύτερες πασαρέλες Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών, ενώ αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην εκπομπή "Πρωινός Καφές", με την Ελένη Μενεγάκη, ως μοντέλο. Λίγο αργότερα, βέβαια, άλλαξε πορεία. Η Κατερίνα αποφάσισε να αξιοποιήσει το «θείο χάρισμα» που της δόθηκε κληρονομιά από τη γιαγιά της, όπως ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2013 στην Τζώρτζια Συρίχα και στην εφημερίδα News, και έγινε μελλοντολόγος, κάτι το οποίο εξασκεί μέχρι και σήμερα.

Κατερίνα Βελούδου Σαββατοκύριακο News

Αυτή είναι η κόρη της Κατερίνας Βελούδου που έχει μπει στο GNTM 3

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές μου πληροφορίες, λοιπόν, η κόρη της Κατερίνας Βελούδου, εν ονόματι Μαριαγάπη Ξυπολιά, πέρασε από το casting του GNTM 3 και πήρε 4 ναι κερδίζοντας έτσι μια θέση στο παιχνίδι!

Είναι πανέμορφη, αφού μοιάζει στην μητέρα της και πιστεύω πως θα είναι ένα από το φαβορί για την πρωτιά...

GNTM 3

Μαριαγάπη Ξυπολιά GNTM 3