Ράγισε καρδιές η Αλίκη Κατσαβού μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά - «Μένω στο ενοίκιο»

Όσα είπε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε μετά την απώλεια του ηθοποιού

Καρδιές ράγισε η Αλίκη Κατσαβού με την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Μίλησε για το Κώστα Βουτσά και τη ζωή της μετά το θάνατο του.

Η ηθοποιός 6 μήνες μετά την απώλεια που έζησε, αναφέρθηκε στα περιουσιακά και την πολυσυζητημένη διαθήκη, αλλά και τη ζωή της σήμερα.

Expand player

«Η απώλεια είναι μεγάλη. Κάποια στιγμή βάρυνε πάρα πολύ αυτή η απουσία. Συγκεντρώνομαι στο παιδί, με έχει ανάγκη να είμαι πνευματικά υγιής, να είμαι χαρούμενη», είπε αρχικά μεταξύ άλλων.

«Το σπίτι αυτό δεν είναι δικό μου, εγώ μένω στο ενοίκιο. Για να ζήσω έχω την τέχνη μου, το επάγγελμά μου. Είμαι ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός», συνέχισε.

Η ίδια είχε παραδεχθεί τον τρόπο για να ξεπεράσει το πένθος της - δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει.

«Ράγισε» καρδιές η Αλίκη Κατσαβού με την σπαρακτική ανάρτησή της για τον Κώστα Βουτσά

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αλίκη Κατσαβού θέλησε να κάνει μία πραγματικά σπαρακτική ανάρτηση για τους 6 μήνες χωρίς τον αγαπημένο Κώστα Βουτσά, με την οποία «ράγισε» τις καρδιές των διαδικτυακών της φίλων.

«Εγώ είμαι σε μια κατάσταση διαρκούς προσπάθειας. Με καθοδηγεί το καθήκον για το παιδί, να είναι ευτυχισμένο και χαρούμενο. Με καθοδηγεί να είμαι και εγώ υγιής και δραστήρια.

Ρωτάει γιατί πέθανε ο μπαμπάς και του απαντώ πάντα με τον ίδιο τρόπο “πέθανε γιατί ήταν πολύ άρρωστος και δεν μπορούσε να γίνει καλά”. Με έχουν καθοδηγήσει οι ειδικοί για το πώς θα μιλήσω στο παιδί. Οι ειδικοί ήταν ξεκάθαροι. Θέλει αλήθεια, απλά λόγια ταιριαστά με την ηλικία του. Εγώ σαν μαμά του γνωρίζω και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του παιδιού οπότε μπορώ να το διαχειριστώ», είχε πει πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξή της η Αλίκη Κατσαβού για τον χαμό του Κώστα Βουτσά.

Σήμερα, στους 6 μήνες από τον θάνατό του, ανέβασε στο Instagram της μία φωτογραφία του και έγραψε: «Πότε γυρνάς από την περιοδεία αγάπη μου;».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αλίκη Κατσαβού: Έτσι προσπαθεί να ξεφύγει από το θάνατο του Κώστα Βουτσά - Βίντεο ντοκουμέντο

Ράγισε καρδιές η Αλίκη Κατσαβού - Η φωτογραφία με τον Κώστα Βουτσά και φουσκωμένη κοιλίτσα