Αλίκη Κατσαβού: Έτσι προσπαθεί να ξεφύγει από το θάνατο του Κώστα Βουτσά - Βίντεο ντοκουμέντο

Η εξομολόγηση της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλίκη Κατσαβού: Έτσι προσπαθεί να ξεφύγει από το θάνατο του Κώστα Βουτσά  - Βίντεο ντοκουμέντο

Η Αλίκη Κατσαβού πενθεί εδώ και μερικούς μήνες το θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, Κώστα Βουτσά, ωστόσο όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από ένα βίντεο... ντοκουμέντο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Tik Tok, έχει βρει τρόπους να ξεφεύγει από τη θλίψη της.

Η ηθοποιός βίωσε μία πολύ μεγάλη απώλεια, ωστόσο σε κάθε περίπτωση προσπαθεί να δείχνει πως έχει τον έλεγχο της κατάστασης, τόσο για εκείνη όσο και για τον μονάκριβο γιο της, Φοίβο, ο οποίος έχασε τον αγαπημένο του μπαμπά σε πολύ νεαρή ηλικία.

Να σημειώσουμε βέβαια πως πριν από λίγο καιρό, ο μικρός Φοίβος είχε αποκαλύψει πως θυμάται πολύ καλά τον μπαμπά του. Δείτε εδώ το συγκινητικό στιγμιότυπο.

Έτσι ξεφεύγει από το θάνατο του Κώστα Βουτσά η Αλίκη Κατσαβού

Η Αλίκη Κατσαβού, προσπαθεί να αξιοποιήσει όσο καλύτερα μπορεί τον ελεύθερο χρόνο της και έτσι, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον λογαριασμό της στο Tik Tok, για τις δραστηριότητες στις οποίες επιδίδεται προκειμένου να μην σκέφτεται συνέχεια το πένθος της.

«Δημιουργώ, γράφω, αφηγούμαι, ζωγραφίζω. Γράφτηκα σε 3 on-line μαθήματα. Επικοινωνώ συχνά με τη μαμά μου. Παίζω με τον Φοίβο σαν παιδί. Σε βόλτες στη φύση με τον Φοίβο. Διαβάζω. Ονειρεύομαι ρόλους στο θέατρο», έγραψε η Αλίκη Κατσαβού.

Ράγισε καρδιές η Αλίκη Κατσαβού - Η φωτογραφία με τον Κώστα Βουτσά και φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Αλίκη Κατσαβού ράγισε καρδιές με μια ανάρτηση που έκανε για τον Κώστα Βουτσά. Η ηθοποιός, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το παρελθόν, τότε που ήταν έγκυος στον γιο τους Φοίβο και μας έδειχνε την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Πριν από περίπου 4 μήνες έφυγε από την ζωή ο Κώστας Βουτσάς και βύθισε στο πένθος την οικογένεια του, αγαπημένα του πρόσωπα και θαυμαστές. Μπορεί ο καιρός να περνάει, ωστόσο η σύζυγός του δεν τον ξεχνάει λεπτό.

Η Αλίκη Κατσαβού συχνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από τη ζωή της με τον αγαπημένο ηθοποιό και προκαλεί συγκίνηση.

Πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε μια φωτογραφία τους, από την περίοδο που ήταν έγκυος ακόμη στον μικρό Φοίβο.

Αλίκη Κατσαβού Κώστας Βουτσάς