Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Η σπάνια φωτογραφία στο Instagram με το γιο του - Πόσο μοιάζουν;

Είναι ίδιοι!

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η σύζυγός του, Μπέσυ Μάλφα έχουν αποκτήσει τρία πανέμορφα παιδιά. Μπορεί να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ο ηθοποιός δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία με το γιο του Γιόγκο.

Συγκεκριμένα, οικογενειακώς έκαναν μια εξόρμηση στα Λιχαδονήσια και ο ηθοποιός, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram μια φωτογραφία από το ταξίδι τους.

Expand player

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, πόζαρε με τον 15χρονο γιο του Γιάγκο, στην παραλία και μοιάζουν πάρα πολύ όπως είδαμε.

Να σημειώσουμε πως η κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση ή αλλιώς του τηλεοπτικού "Φατσέα", δημοσίευσε για πρώτη φορά μια φωτογραφία της χωρίς μπλούζα και μείναμε «κάγκελο». Το Instagram πήρε «φωτιά» από τα likes στην ανάρτηση της.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Τα δημόσια τρυφερά στιγμιότυπα με τη Μπέσυ Μάλφα

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσυ Μάλφα είναι ένα από τα ζευγάραι που η αγάπη τους αντέχει στο χρόνο και συνεχίζουν να είναι μαζί και ευτυχισμένοι. Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου ο Γεράσιμος ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που επιβεβαιώνει τον ισχυρό δεσμό τους. Παρακάτω θα δείτε τα δημόσια τρυφερά στιγμιότυπα του αγαπημένου ηθοποιού με τη γυναίκα του, Μπέσυ Μάλφα. Είναι αξιολάτρευτοι!

Ο ταλαντούχος ηθοποιός ανέβασε εχθές μία φωτογραφία στο Instagram στην οποία τον βλέπουμε να φιλάει τρυφερά τη γυναίκα του, Μπέσυ Μάλφα. Οι δυο τους δείχνουν πολύ ερωτευμένοι και χαρούμενοι.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έγραψε χαρακτηριστικά:

"Η Παναγιώτα μου! #family #familymomments #familylife #actors #greekactors #happylife #picoftheday #instamoments #instagood #goodvibes #gerasimosskiadaresis #bessymalfa #nikiskiadaresi #olgaskiadaresi @bessy.malfa @nikiskiadaresi #skiadaresis @olga_skiadaresi"

Και κάπως έτσι μάθαμε και το βαφτιστικό όνομα της Μπέσυς είναι...Παναγιώτα!

Το ξέσπασμα της Μπέσυ Μάλφα: "Γιατί είμαι υποχρεωμένη να πληρώνω μάσκες; Γιατί το κράτος δεν..."

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Από το Καφέ της Χαράς στο Opentv

Μονοψήφια για το Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1