Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Η κόρη του "Φατσέα" δημοσίευσε φωτογραφία χωρίς μπλούζα και μείναμε «κάγκελο»

Πήρε «φωτιά» το Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Η κόρη του

Η κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση ή αλλιώς του τηλεοπτικού "Φατσέα", δημοσίευσε για πρώτη φορά μια φωτογραφία της χωρίς μπλούζα και μείναμε «κάγκελο». Το Instagram πήρε «φωτιά» από τα likes στην ανάρτηση της.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσυ Μάλφα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και από τον όμορφο γάμο τους έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Η Όλγα, η Νίκη και ο Γιάγγος είναι η κύρια προτεραιότητα τους και τους έχουν απεριόριστη αδυναμία.

Οι κόρες του ζευγαριού, οι οποίες ακολουθούν τα βήματα τους και τις βλέπουμε στη σειρά του ANT1 «Αν ήμουν πλούσιος», είναι ενεργές στα social media και αναρτούν διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους.

Μάλιστα, πριν από μερικές ώρες, η Νίκη Σκιαδαρέση έβαλε «φωτιά» στο Instagram με την φωτογραφία της από την παραλία. Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια αποκαλυπτική εικόνα της, όπου πόζαρε topless, πάνω σε ένα βράχο στην θάλασσα. Τον γιο του ωστόσο τον έχετε δει; Μοιάζει πολύ στον μπαμπά του και είναι κούκλος.

Η φωτογραφία της κόρης χωρίς μπλούζα

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κόρη topless

Λίγα λόγια για τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση

Σπούδασε θέατρο και σκηνοθεσία κινηματογράφου στη σχολή Ε. Χατζίκου, απ' όπου και αποφοίτησε το 1982.

Από το 1997 έως σήμερα, είναι νυμφευμένος με την ηθοποιό Μπέσυ Μάλφα και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τις δίδυμες Όλγα και Νικολίτσα που γεννήθηκαν το 1997 και τον Γιάγγο (Ιωάννης-Άγγελος) που γεννήθηκε το 2005. Κουμπάροι στον γάμο του ήταν οι ηθοποιοί Στέλιος Μάινας, Λήδα Ματσάγγου και Γιώργος Στριφτάρης.

Να σημειώσουμε πως ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά Καφέ της Χαράς που ξεκινάει τα γυρίσματα της με τεράστιες ανατροπές. Δυο κύρια πρόσωπα θα συλληφθούν για φόνο και συγκεκριμένα της Χάιδως. Οι εξελίξεις που βλέπουμε το φως της δημοσιότητας είναι άκρως συγκλονιστικές και δεν θα το πιστεύετε.