Η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε Ελένη - Πέταξε το καστανό και έγινε πιο ξανθιά... πεθαίνεις

Απίστευτη αλλαγή για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ

Ανατρεπτική ήταν η εμφάνιση που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου στη σημερινή της εκπομπή καθώς όπως είδαμε όλοι, αποφάσισε να πετάξει μια για πάντα το καστανό από τα μαλλιά της και έτσι έγινε πιο ξανθά... πεθαίνεις, με τα μαλλιά της να θυμίζουν πολύ την απόχρωση που έχει επιλέξει εδώ και χρόνια η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια είχε πει εδώ και καιρό ότι είχε σκοπό να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και μάλιστα είχε ζητήσει και τη βοήθεια από τους διαδικτυακούς της φίλους - δείτε εδώ.

Expand player

Έτσι φαίνεται πως το πήρε απόφαση και έγινε ξανθιά. Σήμερα μπήκε στο πλατό της εκπομπής της με ένα λευκό φόρεμα και άφησε άφωνους τους συνεργάτες της που της έδωσαν πολύ θετικά σχόλια για το νέο look που υιοθέτησε.

Ιωάννα Μαλέσκου: Την «τσάκωσαν» με το πιο αγαπημένο παντελόνι των Zara που κάνει "χαμό"

Στα Μελίσσια «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός του Youweekly την Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια τράβηξε όλες τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο σώμα της, ενώ το παντελόνι που φορούσε έδειχνε άκρως εντυπωσιακά τα πόδια της. Ολόιδιο θα βρεις λοιπόν στα Zara και κάνει "χαμό" σε πωλήσεις.

Φέτος η ξανθιά καλλονή παρουσιάστρια αντιμετωπίζει μια μεγάλη πρόκληση με τη μεταγραφή της στον ΣΚΑΙ. Ωστόσο, όπως φαίνεται έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού.

Πλέον, προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή στην Αθήνα, με τον... χάρτη στο χέρι και με τον πλοηγό του αυτοκινήτου να προσπαθεί να μάθει την πόλη, ενώ ολοκλήρωσε και την επίπλωση του σπιτιού της στα Μελίσσια.

Ο φωτογραφικός φακός του You την εντόπισε μαζί με τον αγαπημένο της σκύλο, σε μια από τις βόλτες της στην περιοχή, με την Ιωάννα Μαλέσκου να κάνει κάποια ψώνια σε διάφορα καταστήματα.

Η παρουσιάστρια, επέλεξε για την εμφάνιση της να φορέσει τζιν μαύρο παντελόνι, με ένα λευκό τοπάκι και πλατφόρμες. Παρόμοια θα βρεις στα Zara με €17,95 και €25,95 αντίστοιχα. Η τσάντα της είναι Guess και κοστίζει 135€. Η απάντηση όλο νόημα της Ιωάννας Μαλέσκου για την προσωπική της ζωή.

Αυτό είναι το παντελόνι Zara που φόρεσε η Ιωάννα Μαλέσκου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έκλεισε στόματα η Ιωάννα Μαλέσκου με μία φράση - «Δεν ασχολούμαι...»

Τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΙ με Μπαρμπαρίγου, Μαλέσκου - Τι συμβαίνει