Έκλεισε στόματα η Ιωάννα Μαλέσκου με μία φράση - «Δεν ασχολούμαι...»

Απάντησε σε όλους τους επικριτές της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκλεισε στόματα η Ιωάννα Μαλέσκου με μία φράση - «Δεν ασχολούμαι...»

Λίγο μετά την έναρξη της σημερινής της εκπομπής, η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε να μιλήσει για τους επικριτές της και να κλείσει μερικά στόματα, μόνο με μία απλή φράση, με την οποία εξήγησε πως δεν ασχολείται με ανθρώπους που την αδικούν.

Η νεαρή παρουσιάστρια έχει κάνει πολύ δυναμικό ξεκίνημα στον ΣΚΑΪ με τη νέα της εκπομπή και η αλήθεια είναι πως έχει δεχθεί πολλά θετικά σχόλια. Βέβαια δεν λείπουν και τα αρνητικά.

Έτσι σήμερα το μεσημέρι, μίλησε με πολύ όμορφα λόγια και μεταξύ άλλων έκανε ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει λόγος να αναλωθεί με κριτικές που έχουν στόχο.

«Το να είσαι ο εαυτός σου το θεωρώ πολύ βασικό στη ζωή σου και ειδικά στα επαγγελματικά. Προσπαθούμε πάντοτε να σας δείχνουμε αυτό που είμαστε. Σε ό,τι έχει να κάνει με μένα είμαι ευγνώμων που δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι επαγγελματικά που να αντίκειται με αυτό που είμαι.

Ιωάννα Μαλέσκου εκπομπή ΣΚΑΙ

Η κριτική όταν βγαίνει από την καρδιά των ανθρώπων, των απλών ανθρώπων, των συναδέλφων -γιατί όχι;- μας κάνει να βελτιωνόμαστε. Από κει και πέρα με λεγόμενα συναδέλφων που πιθανώς έχουν κάποιον στόχο ή μια πρόθεση θεωρώ εκ του περισσού να ασχοληθούμε με αυτά», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Να θυμίσουμε βέβαια πως πριν από μερικές μέρες, η Σία Κοσιώνη ακύρωσε την εμφάνισή της στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντάει για πρώτη φορά ανοιχτά - «Εγώ είμαι η Ιωάννα όχι η Ελένη»

Μια εβδομάδα μετά την πρεμιέρα του «Love It», στο ΣΚΑΙ, η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Δανίκα, όπου απάντησε ανοιχτά για τη σύγκριση που της κάνουν με την Ελένη Μενεγάκη.

«Είμαι πολύ επιλεκτική στις σχέσεις μου. Σε πρόσωπα, επαφές, παρέες, σε όλα. Ξέρω πολύ καλά τι λέω. Γνωρίζω πολύ καλά τις συνέπειες των λόγων μου. Ποτέ δεν θα πω ψέματα. Είμαι τρομερά έγκριτη. Όταν είναι να πω κάτι θα το πω» παραδέχεται, η παρουσιάστρια.

Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου για την σύγκριση που της κάνουν με την Ελένη

Ιωάννα Μαλέσκου SKAI Love it

Ποτέ δεν μου άρεσε να με συγκρίνουν ή να φαίνομαι ή να θυμίζω κάποιον άλλον. Ποτέ δεν ήθελα να είμαι κάποια που μοιάζει με εκείνη ή με την άλλη. Δεν είμαι η νέα Μενεγάκη, αλλά η Ιωάννα Μαλέσκου. Άμα με παρακολουθήσεις θα διαπιστώσεις πως δεν θυμίζω κάποια άλλη. Ο κόσμος μου είναι εντελώς διαφορετικός. Έχω άλλο χαρακτήρα, άλλη προσωπικότητα. Για παράδειγμα, όπως μιλάμε τώρα, έτσι μιλάω και στην εκπομπή. Επιθυμία και στόχος μου είναι να διατηρώ τη σωστή ισορροπία. Και αν αισθανθώ αδικία, τότε φεύγω.

Στην συνέντευξη της, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε και για τον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή του.