Η απάντηση όλο νόημα της Ιωάννας Μαλέσκου για την προσωπική της ζωή

«Τρελάθηκε» ο Νίκος Μουτσινάς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η απάντηση όλο νόημα της Ιωάννας Μαλέσκου για την προσωπική της ζωή

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και απαντώντας στην ερώτηση του παρουσιαστή έκανε ένα σχόλιο όλο νόημα αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρη για το τι συμβαίνει στα ερωτικά της.

Η νέα παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά - δείτε εδώ την εντυπωσιακή της είσοδο - και η αλήθεια είναι πως απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έκανε ο οικοδεσπότης με τον δικό της τρόπο.

Στο τραπέζι εννοείται έπεσε και το θέμα της προσωπικής της ζωής ωστόσο η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν διπλωματική όπως πάντα!

«Πρόσφατα είδα ένα δημοσίευμα που ήταν άκρως αληθές, με ποιον συζεί η Ιωάννα Μαλέσκου. Εδώ, ότι βλέπεις γύρω γύρω έρχεται. Δεν νιώθω ποτέ μόνη μου. Δεν νιώθω μόνη μου λεπτό, το πιστεύεις;», είπε αρχικά η Ιωάννα, με τον Νίκο Μουτσινά ωστόσο, να επιμένει για να βγάλει το… λαβράκι!

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντηση μέσα από το Love It στον Νίκο Μουτσινά - «Εγώ δεν προκαλώ»

Η Ιωάννα Μαλέσκου, απάντησε μέσα από την εκπομπή της, το Love It στον Νίκο Μουτσινά, ο οποίο την προκάλεσε δημόσια. Τι έκανε η παρουσιάστρια;

«Επειδή εγώ δεν προκαλώ, όμως, δεν περνάω και έτσι όλα αυτά τα οποία ακούω, έκανα μια επίσκεψη! Και που δεν πήγα» σημείωσε με νόημα η Ιωάννα Μαλέσκου στην κάμερα.

Και στην συνέχεια η παρουσιάστρια περπάτησε στο πλατό με το διακριτικότατο φόρεμα της Βάνιας, το οποίο φόρεσε στην πρεμιέρα της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι.

«Έβαλα κάτι διακριτικό. Ότι βρήκα στη ντουλάπα της Βάνιας» πρόσθεσε, γελώντας, η Ιωάννα Μαλέσκου.

Να σημειώσουμε πως, τον νέο της συνεργάτη μας σύστησε η Ιωάννα Μαλέσκου στις 16/9 μέσα από την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια μπορεί αρχικά να μας καλησπέρισε με 3 συνεργάτες στο πλευρό της, ωστόσο προστέθηκε ακόμη ένας.