Αυτός είναι ο νέος συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου

Έγινε η ανακοίνωση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτός είναι ο νέος συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου

Το νέο της συνεργάτη μας σύστησε η Ιωάννα Μαλέσκου σήμερα 16/9 μέσα από την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια μπορεί αρχικά να μας καλησπέρισε με 3 συνεργάτες στο πλευρό της, ωστόσο προστέθηκε ακόμη ένας.

Η παρουσιάστρια είχε κρατήσει κρυφό το νέο πρόσωπο του Love It που προστέθηκε στο πλατό της. Σήμερα έκανε την εμφάνιση του στην κουζίνα.

Ο λόγος για τον pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη. Θα βρίσκεται συχνά στην εκπομπή, παρουσιάζοντας γλυκές συνταγές στους τηλεθεατές.

Δείτε βέβαια και την απάντηση του Νίκου Μουτσινάς στην παρουσιάστρια για την δήλωση της «Δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν». Απασφάλισε με λίγα μόνο λόγια.

Δημόσια έκκληση από την Ιωάννα Μαλέσκου

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να κάνει μία δημόσια έκκληση σε όλους τους τηλεθεατές της σχετικά με ένα θέμα που την απασχολεί εδώ και αρκετές μέρες και έχει να κάνει με την εξωτερική της εμφάνιση.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως σκέφτεται να κάνει μία μεγάλη αλλαγή πάνω της και γι αυτό το λόγο θέλησε να μάθει την άποψη των διαδικτυακών της φίλων.

Συγκεκριμένα, θέλει να αλλάξει τα μαλλιά της και να τα κάνει ακόμα πιο ξανθά. Βέβαια να σημειώσουμε πως πριν από λίγες μέρες την είδαμε με μαύρο στενό φόρεμα και πάθαμε πλάκα. Δείτε εδώ την εντυπωσιακή εμφάνισή της.

«Χθες ήταν μία μέρα εσωτερικής αναζήτησης και αλλαγών, οι οποίες επίκεινται… και ζήτησα από τις φίλες που με ακολουθούν να μου πουν τη γνώμη τους… Εάν θέλει να κάνεις μία αλλαγή στην εμφάνισή σου, να αλλάξεις τα μαλλιά σου και το σκέφτομαι… Θα σας άρεσα παιδιά ποιο ξανθιά; Θέλω να κάνω μία μεγάλη αλλαγή….»!