J2US: Σε συζητήσεις με το πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω κάτω στο Open

Ο λόγος για την...

To J2US πρόκειται να επιστρέψει σε λίγο καιρό στις οθόνες μας και η παραγωγή βρίσκεται σε συζητήσεις με ένα πολύ ιδιαίτερο πρόσωπο το οποίο είναι ικανό να φέρει τα πάνω κάτω στο αγαπημένο μουσικό show του Opentv!

Πρόκειται για μία γυναίκα που έχει το δικό της τρόπο να εντυπωσιάζει και το ταλέντο της επί σκηνής είναι δεδομένο λόγω του επαγγέλματός της.

Expand player

Ο λόγος για τη Νατάσα Καλογρίδη η οποία μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε πως ακόμα δεν έχει συμφωνήσει κάτι ξεκάθαρο με το J2US αλλά βρίσκεται σε συζητήσεις.

«Είμαι καλά, ενώ διανύουμε πολύ δύσκολες στιγμές. Είναι μια περίοδος που χρειάζεται να προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο. Πρέπει να εξετάσουμε το μέσα μας και πώς θα το αντιμετωπίσουμε αυτό. Βλέποντας μία απαγόρευση, ο άνθρωπος αντιδρά περίεργα, δεν του αρέσει. Έχω κι εγώ τον μηχανισμό μου» δήλώσε η Νατάσα Καλογρίδη για την ιδιαίτερη αυτή περίοδο που διανύουμε.

Σε ερώτηση σχετικά με τη διακοπή της λειτουργίας των θεάτρων και των καλλιτεχνικών σκηνών, η ίδια έδωσε μία ιδιαίτερη απάντηση: «Ούτε συμφωνώ ούτε διαφωνώ, δεν θέλω να μπω σε αυτό, παιδιά. Εγώ θέλω να είμαστε καλά και να γίνουν έτσι τα πράγματα ούτως ώστε να ξαναμπούμε σε μία κανονικότητα όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Αυτό είναι ευθύνη όλων μας και θα είναι χαρά μας να πυθαρχούμε κιόλας».

Όσο για το αν θα είναι στο J2US, η Νατάσα Καλογρίδη δεν το διέψευσε, επιστρατεύοντας όμως το χιούμορ της απέφυγε να απαντήσει ευθέως δηλώνοντας: ««Με ζητάνε από παντού! Δεν ξέρω τι να διαλέξω... Πάντα θα γίνονται συζητήσεις», ενώ να θυμίσουμε πως πρόσφατα η Νατάσα Καλογρίδη βυθίστηκε στη θλίψη.

Αυτά είναι τα 6 ζευγάρια «φωτιά» του Just the 2 of us;

Δυναμικά επιστρέφει μέσα από την συχνότητα του OPEN, το Just the 2 of us. Στη δημοσιότητα μάλιστα ήρθαν, τα 6 ζευγάρια που φαίνεται πως θα δούμε πάνω στο stage.

Την παρέα ου μουσικού show να σημειώσουμε πως έρχεται να συμπληρώσει η Λάουρα Καραϊσκου, ένα φρέσκο τηλεοπτικά πρόσωπο που θα παρουσιάζει μέσα από το Celebrity Room και θα μιλάει με τους διαγωνιζόμενους

Αυτά είναι τα 6 ζευγάρια πυο γράφεται πως θα δούμε στο J2US.

  • Γωγώ Τσαμπά – Θανάσης Πασσάς
  • Νικόλας Ραπτάκης – Ζένια Μπονάτσου
  • Βαγγέλης Κακουριώτης – Γωγώ Μαστροκώστα
  • Ηλίας Βρεττός – Ελένη Τσολάκη
  • Αναστάσιος Ράμμος – Κατερίνα Ζαρίφη
  • Josephine – Νάσος Παπαργυρόπουλος

Βέβαια, ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κόνι Μεταξά: Δείτε τη μωρό μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή και την μητέρα της - Σπάνια φωτογραφία

Just The 2 of us: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Βίκυς Κάβουρα - Η σχέση της με το Open