Κόνι Μεταξά: Δείτε τη μωρό μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή και την μητέρα της - Σπάνια φωτογραφία

Οικογενειακές στιγμές!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κόνι Μεταξά: Δείτε τη μωρό μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή και την μητέρα της - Σπάνια φωτογραφία

Μια σπάνια φωτογραφία της Κόνι Μεταξά μωρό μαζί με τους γονείς της Λευτέρη Πανταζή και Ζώζα Μεταξά είδαμε στα social media!

Ο Λευτέρης Πανταζής είναι πολύ ενεργός στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινότητας του.

Πρόσφατα, ο επιτυχημένος τραγουδιστής φαίνεται πως είχε νοσταλγική διάθεση, καθώς κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το παρελθόν.

Στην ανάρτηση του Λευτέρη Πανταζή, λοιπόν, τον είδαμε να ποζάρει μαζί με την πρώην σύζυγό του, Ζώζα Μεταξά, αλλά και μαζί με την κόρη τους, Κόνι, η οποία στη συγκεκριμένη φωτογραφία είναι μωρό.

“Αναμνήσεις ... Οικογένεια” έγραψε ο Λευτέρης Πανταζής στη λεζάντα της ανάρτησής τους.

Κόνι Μεταξά Λευτέρης Πανταζής Ζώζα Μεταξά!

Μαζί με αυτή την ανάρτηση ο τραγουδιστής έκανε και ένα πολύ τρυφερό σχόλιο

Ανάρτηση Λευτέρη Πανταζή

«Τρελή» από έρωτα η Κόνι Μεταξά - Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον σύντροφό της

Η Κόνι Μεταξά συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μάλιστα, δείχνει να είναι «τρελή» από έρωτα και να μη θέλει να το κρύψει ούτε λεπτό! Έτσι, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το πιο τρυφερό στιγμιότυπο με τον σύντροφό της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μετά από μία γεμάτη χρονιά και μετά τη μεγάλη της νίκη στο J2US, αποφάσισε να χαλαρώσει και να μην σπαταλήσει ούτε λεπτό από το καλοκαίρι της.

Έτσι από την πρώτη στιγμή έφυγε από την Αθήνα και απολαμβάνει τις ομορφιές των ελληνικών νησιών μαζί με την καλύτερη παρέα, που δεν είναι άλλη από τον σύντροφό της, Μάριο Καπότση.