Θρηνεί η Νατάσα Καλογρίδη - «Δε θα σε ξεχάσω ποτέ»

Βυθισμένη στη θλίψη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρηνεί η Νατάσα Καλογρίδη - «Δε θα σε ξεχάσω ποτέ»

Η Νατάσα Καλογρίδη έχασε κάποια πολύ αγαπημένη της και από σήμερα το πρωί θρηνεί, για την απώλεια αυτή που της στοίχισε. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη της γατούλα έφυγε από τη ζωή και η ηθοποιός την έθαψε στον κήπο της, ενώ εμφανώς λυπημένη είπε πως δεν πρόκειται να την ξεχάσει ποτέ.

Κάθε άνθρωπος που είναι πολύ δεμένος με το κατοικίδιό του, αντιμετωπίζει μία αντίστοιχη στιγμή στη διάρκεια της ζωής του, και είναι πολύ δύσκολο σε κάθε περίπτωση.

Στη δύσκολη αυτή θέση βρέθηκε και η Νατάσα Καλογρίδη, η οποία αναγκάστηκε να πει το τελευταίο αντίο στην γατούλα της.

Θυμίζουμε πως η Νατάσα Καλογρίδη βιώνει γενικότερα μία δύσκολη περίοδο, αφού χώρισε με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Δείτε εδώ όλο το σχετικό ρεπορτάζ.

Μέσα από ένα insta story που ανέβασε η ίδια, μίλησε με τρεμάμενη φωνή και ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους, πως η αγαπημένη της γάτα έφυγε από τη ζωή. «Καλημέρα, σήμερα το πρωί 7:58 ακριβώς, η μικρή έφυγε. Της έδωσα όλη μου την αγάπη, όλη μου τη στοργή, όλο μου το είναι της έδωσα, αλλά δεν τα καταφέραμε γαμώτο. Γαμώτο, γαμώτο και έτσι η μικρή θα αναπαυτεί εδώ, σε αυτό το σημείο που έσκαψα, στον κήπο. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ μικρούλα», είπε χαρακτηριστικά.

Νατάσα Καλογρίδη θάνατος

Λίγα λόγια για τη Νατάσα Καλογρίδη

Η Νατάσα Καλογρίδη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σε ηλικία 14 ετών και για 4 χρόνια έζησε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Εκεί σπούδασε σχέδιο μόδας, ενώ διακρίθηκε και σε διαγωνισμό σχεδίου, Με την επιστροφή της στην Ελλάδα σπούδασε θέατρο, με το οποίο έκτοτε ασχολείται επαγγελματικά.

Έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες, όπως με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, τον σκηνοθέτη Κώστα Κουτσομύτη και άλλους.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, είχε σχέση με τον γνωστό ποινικολόγο, Αλέξανδρο Λυκουρέζο.