Πάγωσε ο Γιώργος Λιάγκας - Αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του χωρισμός "βόμβα"

Αδιανόητο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάγωσε ο Γιώργος Λιάγκας - Αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του χωρισμός

Με αυτό που άκουσε στον αέρα της εκπομπής του, ο Γιώργος Λιάγκας «πάγωσε» κανονικά μιας και αποκαλύφθηκε ένας χωρισμός «βόμβα» που έλαβε χώρα στην ελληνική showbiz και που κανείς μέχρι στιγμής δεν περίμενε.

Ένα ρεπορτάζ ήταν αρκετό για να αφήσει «κόκαλο» τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος δεν περίμενε να ακούσει πως το συγκεκριμένο ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους του πλέον οριστικά.

Αυτός είναι ο χωρισμός "βόμβα" που "πάγωσε" τον Γιώργο Λιάγκα

Ο λόγος για τη Νατάσα Καλογρίδη και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν έδωσαν οριστικό τέλος στη σχέση τους, σύμφωνα με την εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και άνθρωπο που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα: “Δεν είναι φρέσκος ο χωρισμός, απλά δεν είχε ακουστεί τόσο καιρό. Δεν είναι μαζί εδώ και καιρό. Το επιβεβαιώσαμε από άνθρωπο του πολύ στενού περιβάλλοντος. Το Πάσχα είχε φανεί ότι είναι χωριστά”.

Νατάσα Καλογρίδη Αλέξανδρος Λυκουρέζος χωρισμός

Ωστόσο όπως επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος, μπορεί το ζευγάρι να μην είναι μαζί αλλά έχει διατηρήσει άριστες σχέσεις, ενώ από τη μεριά της η Νατάσα Καλογρίδη έδειξε να περνάει μόνη της την καραντίνα.

Πριν γίνει ωστόσο γνωστός ο χωρισμός της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, η Νατάσα Καλογρίδη είχε πάει στο νοσοκομείο

Ειδικότερα η Νατάσα Καλογρίδη αναγκάστηκε για λίγο να αφήσει την καραντίνα, για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Μάλιστα ανέβασε και ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο την βλέπουμε να είναι στο κρεβάτι του νοσοκομείου και να δέχεται την "περιποίηση" της γιατρού. Τι της συνέβη όμως;

Στο βίντεο που ανέβηκε στο κοινωνικό δίκτυο η Καλογίρδη φωνάζει "πονάω, πονάω" ενώ η γιατρός της περιποιείται το τραύμα της. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στο συγκεκριμένο βίντεο, που ανέβηκε ως story στο Instagram η Καλογρίδη έπαθε ένα έγκαυμα στην κοιλιά της.

Ορίστε και οι εικόνες

Νατάσα Καλογρίδη πληγή

Νατάσα Καλογρίδη στο νοσοκομείο