Θα σας "πέσουν" τα μαλλιά μόλις δείτε πώς πήγε σούπερ μάρκετ η Νατάσα Καλογρίδη

Αδιανόητη εμφάνιση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα σας

Η Νατάσα Καλογρίδη έκανε μία γκράντε έξοδο σήμερα το μεσημέρι και η αλήθεια είναι πως μόλις δείτε πώς πήγε στο σούπερ μάρκετ, θα σας πέσουν τα μαλλιά, μιας και πρόκειται για την πιο εκκεντρική εμφάνιση που έχει κάνει κάποιος εν μέσω καραντίνας!

Η γνωστή ηθοποιός θέλησε να αστειευτεί λίγο με την όλη κατάσταση που επικρατεί και έτσι θέλησε να κάνει μία πιο εκκεντρική εμφάνιση σήμερα το μεσημέρι.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, είχε να βγει από το σπίτι τρεις μέρες και έτσι θέλησε να φέρει λίγο τα πάνω κάτω με την εμφάνισή της. Έβαλε λοιπόν τη μάσκα της και μία... κορώνα στο κεφάλι της.

Στο μεταξύ είδατε την εμφάνιση που έκανε πριν λίγες μέρες στα social media, με βαφή και πετσέτα στο κεφάλι;

«Αποφάσισα να το περάσω όλο αυτό μόνη μου και είπα να κάνω μία γκράντε έξοδο. Θα πάω στο σούπερ μάρκετ. Κορωνοϊέ, κορώνα σοτ κεφάλι μου σε έχω» είπε χαρακτηριστικά σε μία σειρά Insta Story που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό.

Στη συνέχεια, μπήκε στο σούπερ μάρκετ και οι πωλήτριες την προσκύνησαν, φωνάζοντάς της πως είναι μία θεά.

Νατάσα Καλογρίδη κορωνοϊός

Ποια είναι η Νατάσα Καλογρίδη

Η Νατάσα Καλογρίδη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σε ηλικία 14 ετών και για 4 χρόνια έζησε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Εκεί σπούδασε σχέδιο μόδας, ενώ διακρίθηκε και σε διαγωνισμό σχεδίου, Με την επιστροφή της στην Ελλάδα σπούδασε θέατρο, με το οποίο έκτοτε ασχολείται επαγγελματικά. Έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες, όπως με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, τον σκηνοθέτη Κώστα Κουτσομύτη και άλλους.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, είχε σχέση με τον γνωστό ποινικολόγο, Αλέξανδρο Λυκουρέζο.