Με πετσέτα μπάνιου και βαφή στα μαλλιά η Νατάσα Καλογρίδη

Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με πετσέτα μπάνιου και βαφή στα μαλλιά η Νατάσα Καλογρίδη

Μερικά στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι της, όπου βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Νατάσα Καλογρίδη. Συγκεκριμένα, την είδαμε με πετσέτα μπάνιου στο σώμα της, και βαφή στα μαλλιά της.

H ηθοποιός, όπως πολλοί Έλληνες celebrities, είναι σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού που έχει εξαπλωθεί και σε όλη σχεδόν την Ελλάδα. Μάλιστα, αντιμετώπισε το πρόβλημα που θα έχουν πολλές γυναίκες με το χρώμα των μαλλιών τους... την «ρίζα».

Ωστόσο, δεν έμεινα με σταυρωτά τα χέρια για να τα φτιάξει μετά την καραντίνα. Η Νατάσα Καλογρίδη, πήρε βαφή από το σούπερ μάρκετ που είναι ανοιχτά και και ακολουθώντας τις οδηγίες της κομμώτριας από το σπίτι τα έβαψε μόνη της.

Αφού λοιπόν ακολούθησε όλα τα βήματα, μας έδειξε και το αποτέλεσμα.

Νατάσα Καλογρίδη σπίτι

Νατάσα Καλογρίδη instagram

Να πούμε πως η ηθοποιός έχει ξανά ανεβάσει στιγμές κατά την διάρκεια που έβαφε τα μαλλιά της. Συγκεκριμένα, είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από το κομμωτήριο και την ώρα που ήταν στο λουτήρα. Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα.

Ποια είναι η Νατάσα Καλογρίδη

Η Νατάσα Καλογρίδη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σε ηλικία 14 ετών και για 4 χρόνια έζησε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Εκεί σπούδασε σχέδιο μόδας, ενώ διακρίθηκε και σε διαγωνισμό σχεδίου, Με την επιστροφή της στην Ελλάδα σπούδασε θέατρο, με το οποίο έκτοτε ασχολείται επαγγελματικά. Έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες, όπως με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, τον σκηνοθέτη Κώστα Κουτσομύτη και άλλους.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, είχε σχέση με τον γνωστό ποινικολόγο, Αλέξανδρο Λυκουρέζο.