GNTM 3 Spoiler: Απίστευτο - Αποχωρούν τα 2 φαβορί του σπιτιού!

Τους είχαμε σίγουρα για τελικό!

Στο σπίτι του GNTM 3 σχεδόν όλοι οι παίκτες έχουν συζητηθεί πολύ μιας και φέτος έχουμε δει εξαιρετικά μοντέλα από τις πρώτες κιόλας οντισιόν. Τα φαβορί έχουν ήδη προκαθοριστεί από τους τηλεθεατές αλλά αυτήν τη βδομάδα δεν περιμέναμε ποτέ να αποχωρήσουν αυτοί οι 2!

Στο Πρωινό αποκαλύφθηκε ποιοι παίκτες θα πουν αντίο στο όνειρο τους και θα γυρίσουν σπίτι.

Expand player

Σήμερα θα απολαύσουμε τη δοκιμασία «σνομπ αριστοκρατία» στην οποία αποτυγχάνει παταγωδώς ο Παναγιώτης Πέτσας.

Και σας να μην μας έφτανε αυτό, αύριο αποχωρεί η Ίριδα Παπουτσή στη δοκιμασία «βίντατζ οχήματα».

Ζωντανή απόδειξη τα δύο αυτά επεισόδια ότι φαβορί πραγματικά δεν υπάρχουν και ότι ο καθένας μπορεί να βγει στο τέλος νικητής! Στο προηγούμενο επεισόδιο αποχώρησε κι άλλο φαβορί!

Δείτε εδώ το απόσπασμα:

GNTM 3 - Makeover: Με αγορίστικο κούρεμα δύο διαγωνιζόμενες

Σε λίγο καιρό έρχεται στο GNTM 3 το επεισόδιο που περιμένουν πως και πως όλοι οι τηλεθεατές. Ο λόγος φυσικά για το makeover, κατά το οποίο, σύμφωνα με spoiler που κυκλοφόρησε, πρόκειται να δούμε δύο διαγωνιζόμενες να αποκτούν αντρικό κούρεμα.

Κάθε χρόνο γίνεται κανονικός πανικός με τις αλλαγές που κάνει η παραγωγή στα μοντέλα. Κλάματα, ξεσπάσματα και στο τέλος οι διαγωνιζόμενοι γίνονται πραγματικά άλλοι άνθρωποι!

Όπως αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Ντάφλος στο Pop Up, δύο κορίτσια θα κάνουν μια ολική μεταμόρφωση στην εμφάνισή τους. Συγκεκριμένα, δύο μοντέλα θα αναγκαστούν να κόψουν τα μαλλιά τους… αγορίστικα!

«Τα Makeover γίνονται μαζί με την παραγωγή, την Βίκυ και την Ζενεβιέβ» αποκάλυψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δηλώνοντας πως υπάρχουν μοντέλα που έκοψαν τα μαλλιά τους και κατάφεραν να γίνουν super models! Δείτε εδώ και ένα spoiler για τον παίκτη που αποχωρεί σήμερα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM 3: Η Ρασέλ «άδειασε» την Ίριδα - «Με έπιασε και μου είπε...»

«Ήταν 130 κιλά και μπήκε στo GNTM 3» - Συγκινεί ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα