«Ήταν 130 κιλά και μπήκε στo GNTM 3» - Συγκινεί ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα

Η απόφαση που του άλλαξε τη ζωή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ήταν 130 κιλά και μπήκε στo GNTM 3» - Συγκινεί ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα

Ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση που άλλαξε τη ζωή του γιου του, ο οποίος ήταν 130 κιλά και κατάφερε τελικά να μπει στο GNTM 3.

Πρόκειται για έναν από τους παίκτες που έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα ήδη από την οντισιόν του. Πλέον, ο Παναγιώτης βρίσκεται στο σπίτι του GNTM 3.

Ο πατέρας του αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε για να αλλάξει το σώμα του.

«Ο Παναγιώτης είναι ένα μικρό θαύμα. Από 130 κιλά έφτασε να κάνει ένα σώμα και να μπει σε ένα διαγωνισμό στους δέκα καλύτερους στην Ελλάδα. Για εμάς αυτός είναι άθλος και βέβαια είναι για το κάθε παιδί που το βλέπει. Πριν από τρία, τέσσερα χρόνια ξεκίνησε να θέλει πράγματα για την εμφάνιση του.

Νωρίτερα ήταν στρουμπουλούλης. Το έκανε με πολλή σκληρή δουλειά για αυτό και εμείς είμαστε χαρούμενοι. Που άκουσε την καρδιά του και έκανε το όνειρο του πραγματικότητα» πρόσθεσε ο πατέρας του νεαρού διαγωνιζόμενου του GNTM. «Είναι παράδειγμα ο Παναγιώτης, αντλώ δύναμη από εκείνον και είναι ο ήρωας μου»! Δείτε εδώ όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον Παναγιώτη Πέτσα.

GNTM 3 - Mega Spoiler: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που αποχωρούν

Η νέα εβδομάδα ξεκινά και η εκπομπή Πρωινό παρουσίασε ένα Mega Spoiler για το GNTM 3 και για τους 2 παίκτες που αποχωρούν σήμερα και αύριο από το παιχνίδι. Την ίδια στιγμή μάθαμε και τα ονόματα των τελευταίων 9 που μένουν στο σπίτι.

Στο σημερινό επεισόδιο οι παίκτες θα περάσουν από την δοκιμασία «μαχητές παραλίας» και για ακόμα μία φορά, αυτή που δε θα τα καταφέρει θα είναι γυναίκα.

Συγκεκριμένα, σήμερα θα αποχωρήσει η Αλεξάνδρα, η οποία βρέθηκε κοντά στην αποχώρηση και την προηγούμενη εβδομάδα. Από το αυριανό επεισόδιο αποχωρεί η Ξένια στη δοκιμασία «γαμήλιες τελετές».

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά είχε βέβαια spoiler και για την τελική 9άδα του ριάλιτι μοντέλων. Όπως συμβαίνει σε πολλές εκπομπές έτσι και στο GNTM 3, κάποια στιγμή θα μπουν ξανά παλιοί παίκτες μέσα στο σπίτι.

Έτσι, η Ξένια που όπως είδαμε θα αποχωρήσει αύριο θα βρεθεί ξανά στο σπίτι. Μαζί της θα είναι η Παρασκευή, η Μαριαγάπη και η Λία.

Από τα αγόρια στο σπίτι θα μείνει ο Ανδρέας, ο Αιμιλιάνο, ο Ηρακλής, ο Έντουαρντ και ο... Δημοσθένης - δείτε εδώ την κοπέλα του.