GNTM 3: Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον Παναγιώτη Πέτσα που «τρέλανε» την Ζενεβιέβ!

Λίγο πριν μπει στο σπίτι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον Παναγιώτη Πέτσα που «τρέλανε» την Ζενεβιέβ!

Μόλις σήμερα, οι παίκτες πρόκειται να μπουν μέσα στο σπίτι και εμείς σας έχουμε όλα όσα δεν γνωρίζατε για έναν από τους πιο πολυσυζητημένους διαγωνιζόμενους του GNTM 3. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Πέτσα που «τρέλανε» την Ζενεβιέβ στην οντισιόν του.

Θέλει να ασχοληθεί με το modelling γιατί τον εξιτάρουν τα ταξίδια και οι άνθρωποι, που θα γνωρίσει μέσα από το χώρο.

Το πάθος του είναι τα τατουάζ και σκοπεύει να καλύψει κάποια στιγμή όλο του το σώμα με σχέδια.

Η άλλη μεγάλη του αγάπη του Παναγιώτη Πέτσα, που μάλιστα κληρονόμησε από τους γονείς του, είναι οι chopper μοτοσυκλέτες.

Σε 10 χρόνια ο Παναγιώτης του GNTM ονειρεύεται να έχει αφήσει το προσωπικό του στίγμα στο χώρο του modelling ως alternative μοντέλο και να λανσάρει το δικό του brand ρούχων. Στο GNTM έρχεται με «τέρμα γκάζι» και με στόχο τη νίκη, ενώ δείτε και όσα δεν γνωρίζατε για τον κούκλο Σήφη!

Πάμε να δούμε και το Instagram του Παναγιώτη Πέτσα του GNTM 3

«Έσκασε» ανακοίνωση από το Star για το GNTM 3

Σήμερα οι παίκτες του GNTM 3 πρόκειται να μπουν στο σπίτι να περάσουν ήδη από την πρώτη τους δοκιμασία η οποία κρύβει μεγάλες εκπλήξεις. Έτσι πριν από λίγο «έσκασε» και η επίσημη ανακοίνωση του Star σχετικά με όσα θα δούμε.

Τα 10 κορίτσια και τα 10 αγόρια, που κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στον διαγωνισμό, περνούν το κατώφλι του σπιτιού, που θα αποτελεί το ορμητήριό τους για τους επόμενους μήνες.

Ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία βρίσκονται στα ύψη, οι πρώτες συμμαχίες διαμορφώνονται ήδη με τον διαχωρισμό των δωματίων, ενώ για κάποιους η συγκατοίκηση μοιάζει να είναι απαιτητική διαδικασία.

Σύντομα οι διαγωνιζόμενοι θα καταλάβουν πως η ειδυλλιακή έπαυλη δε σημαίνει διακοπές. Κι αν η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, το καταδρομικό ξύπνημα από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον coach Γιώργο Καράβα, υπενθυμίζει στα μοντέλα πως το GNTM 3 απαιτεί από αυτούς ετοιμότητα και επαγρύπνηση.

Σε μια από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες των τελευταίων ετών, οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να ξεπεράσουν τις προσωπικές τους ανασφάλειες και να έρθουν αντιμέτωποι με τη… γυμνή αλήθεια, για τις ανάγκες μιας καμπάνιας με κοινωνικό χαρακτήρα.

Κάποιοι θα δυσκολευτούν πολύ να καταλάβουν το ζητούμενο της φωτογράφισης και άλλοι θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν με την άνεση και τον επαγγελματισμό τους, τόσο τους κριτές όσο και τον φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό.

Η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης αποδεικνύει πως στο GNTM 3 δεν υπάρχουν φαβορί και outsiders και κανείς δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής. Ποιος ήρθε για να μείνει;