GNTM 3: Όσα δεν γνωρίζεις για τον κούκλο Κρητικό που πρόκειται να κάνει χαμό

Η ηλικία, η καταγωγή και οι σπουδές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3: Όσα δεν γνωρίζεις για τον κούκλο Κρητικό που πρόκειται να κάνει χαμό

Ο Σήφης είναι ένα από τα φαβορί του GNTM 3. Από την πρώτη κιόλας εμφάνιση του, απέσπασε τα καλύτερα σχόλια των 4 κριτών. Τι δεν γνωρίζουμε ωστόσο για τον κρητικό που θα κάνει χαμό;

Ο Σήφης λοιπόν είναι 20 χρονών και κατάγεται από τα Χανιά της Κρήτης. Ο πατέρας και ο αδελφός του είναι πρωταθλητές ποδηλασίας, ενώ σπουδάζει στο Τ.Ε.Φ.Α.Α Θεσσαλονίκης,

Τη δήλωση για τον τρίτο κύκλο του GNTM την έκανε ο αδελφός του, ο οποίος πιστεύει στις δυνατότητες του και τον στηρίζει σε αυτή του την επιλογή. Αν και δεν πίστευε ότι μπορούσε να μπει στο σπίτι, ο στόχος του πλέον είναι να καταφέρει να φτάσει στη δεκάδα και από εκεί βήμα – βήμα, να βρεθεί στον τελικό.

Δείτε ωστόσο όλες τις λεπτομέρειες της ζωής του Ηρακλή, που είναι επίσης φαβορί.

GNTM 3: Η φωτογράφιση του Σήφη - "Αυτός είναι Έλληνας Θεός"

Ο Σήφης πέρασε από την δοκιμασία με το φουσκωτό και την πισίνα στο GNTM 3! Σε αυτή τη δοκιμασία οι παίκτες κρίνονται στις πόζες και στο να ανταπεξέλθουν μέσα στο νερό!

Ο Σήφής άφησε άφωνους τους κριτές αφού κατευθείαν μπήκε στο κλίμα και εντυπωσίασε τους πάντες με το σώμα του και τις πόζες του!

Μάλιστα ο Άγγελος Μπράτης βλέποντας τον είπε πως είναι σαν Έλληνας Θεός! Δείτε ακόμα μια ατάκα του Άγγελου Μπράτη!

GNTM 3: Τρόμαξαν οι κριτές με τον διαγωνιζόμενο που δεν ήξερε κολύμπι!

την σημερινή δοκιμασία του Bootcamp στο GNTM 3, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ποζάρουν μέσα σε μια πισίνα, πάνω σε ένα φουσκωτό!

Μόνο που ένας διαγωνιζόμενος τρόμαξε τους κριτές πριν προλάβει να φτάσει στο φουσκωτό καθώς φάνηκε να μην ξέρει καλό κολύμπι!

TAGS