Ηρακλής Τσουζίνοφ: Όλες οι λεπτομέρειες για τον παίκτη του GNTM 3 που «ξετρέλανε» το Twitter

Λίγο πριν μπει στο σπίτι...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηρακλής Τσουζίνοφ: Όλες οι λεπτομέρειες για τον παίκτη του GNTM 3 που «ξετρέλανε» το Twitter

Ο Ηρακλής Τζουζίνοφ είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους παίκτες που μαγνήτισε τα βλέμματα στο GNTM 3 και «ξετρέλανε» όλους τους χρήστες του Twitter. Λίγες μέρες πριν μπει στο σπίτι, σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για τη ζωή του.

Με καταγωγή από τη Ρωσία και τη Γουινέα, γεννήθηκε στη Γερμανία, μεγάλωσε στη Ρωσία και από 8 ετών ζει στην Ελλάδα.

Το όνομα Ηρακλής το επέλεξε ο ίδιος γιατί από παιδί αγαπούσε την ελληνική μυθολογία.

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ σπουδάζει σχέδιο μόδας και styling και ασχολείται με το modelling τα τελευταία 2 χρόνια. Το GNTM αποτελεί στοίχημα ζωής για τον Ηρακλή, να αποδείξει σε όσους δεν τον πίστευαν, ότι μπορεί να τα καταφέρει. Τη δύναμη του την αντλεί από τη μητέρα του, που υπήρξε πάντοτε το στήριγμα του και τον μεγάλωσε κάνοντας προσωπικές θυσίες. Για τον Ηρακλή, το GNTM είναι η ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και να πετύχει τον προσωπικό του άθλο.

Motto: “Μέσα σε όλα!”

Ας ρίξουμε μια ματιά και στο υπέροχο Instagram του!

Βέβαια βρήκαμε και όλες τις λεπτομέρειες για τον Δημοσθένη Τζουμάνη, τον «γύπα» του GNTM 3. Δείτε εδώ όλα όσα δεν γνωρίζατε.

GNTM 3: Ο κούκλος Ηρακλής έχει παίξει σε βίντεο κλιπ της Ειρήνης Παπαδοπούλου!

Το GNTM 3 επέστρεψε και είναι πιο ανανεωμένο από κάθε άλλη φορά, καθώς φέτος για πρώτη φορά θα δούμε στη χώρα μας και αγόρια να συμμετέχουν στο ριάλιτι. Μάλιστα ένα απο τα φαβορί, ο Ηρακλής έχει παίξει σε βίντεο κλιπ!

Ένα από τα φαβορί του ριάλιτι μοντέλων είναι αδιαμφισβήτητα ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή στις auditions.

O Ηρακλής, που κατάγεται από τη Ρωσία και τη Γουινέα, σπουδάζει σχέδιο μόδας και styling και ασχολείται με το modelling τα τελευταία 2 χρόνια.

Μάλιστα, πριν τη συμμετοχή του στο GNTM 3 έχει κάνει αρκετές δουλειές ως μοντέλο και έχει συνεργαστεί με πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz. Μία από αυτές τις συνεργασίες, ήταν η συμμετοχή του στο βίντεο κλιπ της Ειρήνης Παπαδοπούλου, “Χαλάλι”. Αυτά είναι τα 10 αγόρια που μπήκαν στο σπίτι!