Δημοσθένης Τζουμάνης: Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον «Γύπα» του GNTM 3

Τα «σάρωσε» όλα και μπήκε στο σπίτι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημοσθένης Τζουμάνης: Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον «Γύπα» του GNTM 3

Ήδη από την οντισιόν του, ο Δημοσθένης Τζουμάνης κατάφερε να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα και να προκαλέσει πανικό με τα σχόλιά του. Τελικά μπήκε στο σπίτι του GNTM 3 και εμείς έχουμε για εσάς όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον «Γύπα».

Έχει υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις και δηλώνει ανταγωνιστικός, τελειομανής και νικητής. Η πρώτη του επαφή του Δημοσθένη με το χώρο της μόδας είναι το GNTM. Στόχος του είναι να ανακαλύψει πόσο μακριά μπορεί να φτάσει στο διαγωνισμό και να ζήσει το όνειρο του.

Ο Δημοσθένης από το GNTM ως γνήσιος “γύπας”, δεν κρύβει ότι του αρέσει το φλερτ αλλά παραμένει πιστός στη σχέση του. Έρχεται ως ερασιτέχνης έτοιμος να ανταγωνιστεί τους επαγγελματίες επί ίσοις όροις.

Motto: “if you can dream it, you can do it”

Αυτό είναι το Instagram του Δημοσθένη Τζουμάνη του GNTM 3

Μιας και είπαμε βέβαια για το GNTM 3, δείτε εδώ ποια θα είναι η πρώτη δοκιμασία από την οποία θα περάσουν οι παίκτες τη Δευτέρα.

GNTM 3: O τυροκόμος που πέρασε από οντισιόν έχει παίξει σε διαφήμιση!

Κι όμως ο τυροκόμος που πέρασε απο οντισιόν στο GNTM 3, έχει παίξει σε διαφήμιση σουπερ-μαρκετ και η αποκάλυψη έγινε στην φωλιά των Κου Κου!

Μπορεί ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος να μην κατάφερε να περάσει από την φάση του bootcamp στο GNTM αλλά σίγουρα είναι από τα πρόσωπα που προκάλεσαν αίσθηση με την παρουσία τους στο σόου.

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε αναφέρει ότι δεν έχει σχέση με τη μόδα και τις φωτογραφίσεις, στην Φωλιά των Κου Κου πρόβαλαν ένα μικρό μέρος από διαφημιστικό που είχε κάνει ο Παναγιώτης στην πόλη του, τη Λάρισα. Η διαφήμιση αφορούσε γνωστή αλυσίδα super market κι ο ίδιος φαίνεται πολύ άνετος να μας λέει ότι «Kάθε Τρίτη και Τετάρτη συμφέρει».