Φωτεινή Αθερίδου: Η φωτογραφία με το γιο της και το αδιανόητο σχόλιο - «Είστε σαν...»

Δεν πάει ο νου σας!

Αδιανόητο ήταν το σχόλιο που δέχτηκε η Φωτεινή Αθερίδου σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε με το γιο της στο προφίλ της στο Instagram. Της είπαν ότι μοιάζουν σαν... αδέρφια.

Η ηθοποιός από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο το παιδάκι της, πλέει σε πελάγη απόλυτης. Δεν σταματάνε τις αγκαλιές και τα παιχνίδια, αλλά και τις κοινές αναρτήσεις στα social media.

Expand player

Αυτή τη φορά φωτογραφήθηκε η Φωτεινή Αθερίδου παρέα με τον μικρό Θοδωρή και τη νονά του πόζαραν χαμογελαστοί στο φακό καθισμένοι στον καναπέ του σπιτιού.

Τα likes έπεσαν σαν την βροχή, ωστόσο, οι περισσότεροι followers σχολίασαν την εμφάνιση μαμάς και γιου.

«Φωτεινή είσαι σα παιδάκι αγάπη μου», « Είσαι σαν αδελφάκι του αχαχαχαχα», «Σαν αδελφάκια είστε με τον γιο σου», «καλέ Φωτεινή είσαι 18;;;; ωωωω πόσο μικρό», ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια που δέχτηκε, αφού στη συγκεκριμένη φωτογραφία μικροδείχνει.

Δείτε ωστόσο, τι... τραβούσε η Φωτεινή Αθερίδου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Τι συνέβη όταν έμαθε ότι είναι έγκυος;

«Λιώσαμε»! Η φωτογραφία της Φωτεινής Αθερίδου με το γιο της «έριξε» το Instagram

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, η Φωτεινή Αθερίδου ανέβασε μία πολύ ξεχωριστή φωτογραφία που έριξε κανονικά το Instagram, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της στην αιώρα! Μόλις την είδαμε, εννοείται πως «λιώσαμε»!

Η ευτυχισμένη μανούλα περνάει το πιο μαγικό καλοκαίρι αγκαλιά με τον μονάκριβο γιο της και δείχνει να είναι πιο χαρούμενη από ποτέ.

Ως γνωστή λάτρης των social media, φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους διαρκώς με νέες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τον μπέμπη της!

Χθες η ηθοποιός ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία με τον μικρό Θοδωρή. Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει μαμά και γιο στην Αίγινα, καθιστούς σε μία αιώρα. Ρίγη συγκίνησης ωστόσο, προκάλεσε και ένα μήνυμα της στο Instagram.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φωτεινή Αθερίδου: Θα λιώσεις με το βίντεο του γιου της - Στην αγκαλιά του συντρόφου της

Φωτεινή Αθερίδου: Θήλασε δημόσια τον γιο της - Το δυνατό της μήνυμα