Φωτεινή Αθερίδου: Θήλασε δημόσια τον γιο της - Το δυνατό της μήνυμα

Υπέροχο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτεινή Αθερίδου: Θήλασε δημόσια τον γιο της - Το δυνατό της μήνυμα

Προκειμένου να στείλει τη δική της ευχή για την μέρα της μητέρας, η Φωτεινή Αθερίδου ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου θηλάζει δημόσια τον γιο της, τις μέρες που γεννήθηκε και τη συνοδεύει με ένα πολύ δυνατό μήνυμα.

Η ευτυχισμένη μανούλα δείχνει να πετάει από τη χαρά της από την πρώτη κιόλας στιγμή που πήρε στην αγκαλιά της τον γιο της, και αυτό φαίνεται μέσα από κάθε νέα δημοσίευση που κάνει με τον μπέμπη της, σε νέες περιπέτειες.

Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, έμεινε στο σπίτι μαζί με την οικογένειά της και δεν μπορούσε να ξεκολλήσει λεπτό από το μωρό της, με την ίδια να ανεβάζει διαρκώς νέο υλικό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δείτε εδώ φωτογραφίες του συντρόφου της με το μωρό!

Σήμερα, 10 Μαΐου, γιορτάζουμε μία ξεχωριστή μέρα, μιας και είναι η γιορτή της μητέρας και όλες οι μανούλες έχουν την τιμητική τους. Ανάμεσα σε αυτές φυσικά και η Φωτεινή Αθερίδου, η οποία θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ δυνατό στιγμιότυπο.

Ανέβασε λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, απ' όταν ακόμα ήταν στο μαιευτήριο, και θήλαζε τον μπέμπη της.

Η φωτογραφία της Φωτεινής Αθερίδου που θηλάζει δημόσια τον γιο της και το δυνατό της μήνυμα

«Δεν καταλάβαινα γιατί κρέμεται πάνω μου και τι ακριβώς πίνει … δεν ήξερα τίποτα και δε ξέρω ακόμα τίποτα…. Ένας άνθρωπος με δικό του χαρακτήρα βγήκε από το σώμα μου, και δε ξέρω πως γίνεται… από το ίδιο σώμα που είναι οι πνεύμονες για να αναπνέω κι η καρδιά μου για να ζω … Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.