Συγκλονίζει η Φωτεινή Αθερίδου για την εγκυμοσύνη της: «Είχαμε τρελές εναλλαγές αν θα το ρίξουμε ή όχι»

Τι είπε η ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Συγκλονίζει η Φωτεινή Αθερίδου για την εγκυμοσύνη της: «Είχαμε τρελές εναλλαγές αν θα το ρίξουμε ή όχι»

Συγκλονίζει η Φωτεινή Αθερίδου αναφερόμενη στην εγκυμοσύνη της. «Είχαμε τρελές εναλλαγές αν θα το ρίξουμε ή όχι» είπε με απόλυτη ειλικρίνεια η γνωστή ηθοποιός, εξηγώντας και τους λόγους αυτούς.

Η Φωτεινή Αθερίδου η οποία έγινε πριν λίγους μήνες μανούλα μίλησε πρώτη φορά για τις ανησυχίες και τους φόβους που είχε όταν έμαθε ότι έμεινε έγκυος.

«Το μωρό ήταν κάτι που προέκυψε. Απλώς επειδή με τον Κώστα (Μαγκλάρα) γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Ήταν πραγματικά ο μόνος άνθρωπος. Σε αυτή την ηλικία που είμαι και σε αυτή τη φάση. Το κράτησα επειδή ήταν του Κώστα. Ήθελα να γίνω μητέρα έτσι και αλλιώς. Απλά δεν ήθελα τώρα. Αφού προέκυψε, το κράτησα. Είχαμε τρελές εναλλαγές. Θα το ρίξουμε, δεν θα το ρίξουμε. Μετά το πρώτο τρίμηνο, όλα τακτοποιήθηκαν». Ρίγη συγκίνησης ωστόσο, προκάλεσε και ένα μήνυμα της στο Instagram.

Φωτεινή Αθερίδου παιδί

Και τόνισε η Φωτεινή Αθερίδου: «Ήταν σοκ όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος. Η εγκυμοσύνη ήταν ζεν. Ευτυχία μόνο. Μετά τη γέννα άρχισαν οι κρίσεις πανικού. Χρειάζεται μια ψυχολογική υποστήριξη αυτή η φάση. Δεν ήμουν από τις μαμάδες που είδα το παιδί και ενθουσιάστηκα. Είπα το συμπαθώ, αλλά δεν το λατρεύω ακόμα. Τώρα που το ξέρω, το αγαπάω».

Φωτεινή Αθερίδου: Πόζαρε με μαγιό και μας έδειξε για πρώτη φορά το σώμα της μετά τη γέννα

Τις βουτιές της στη θάλασσα ξεκίνησε η Φωτεινή Αθερίδου και για πρώτη φορά για φέτος το καλοκαίρι πόζαρε με μαγιό και θέα τη θάλασσα. Μάλιστα, μας έδειξε πως είναι το σώμα της 9 περίπου μήνες μετά τη γέννηση του γιου της.

Η νεαρή ηθοποιός, διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της. Πλέον δεν έχει μόνο έναν άνδρα στη ζωή της για να τη γεμίζει χαρά, αλλά δυο. Ο γιος και ο σύζυγός της, είναι η κύρια προτεραιότητα της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές φωτογραφίες από την καθημερινότητα της και δεν είναι λίγες αυτές που μας έχει «τρελάνει» με τον μπέμπη της και τις πόζες του.

Πριν από λίγες ώρες ωστόσο, δημοσίευσε μια δική της φωτογραφία όπου την είδαμε να ποζάρει με το μαγιό της και θέα το απέραντο γαλάζιο. Η Φωτεινή Αθερίδου, όπως παρατηρήσαμε, έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και γυρνάει σιγά σιγά στην κανονική της σιλουέτα.

Φωτεινή Αθερίδου κιλά σώμα