Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Απαντά στο αν θέλει να παντρευτεί ή όχι

Απαντά στο ενδεχόμενο του γάμου

Στο The2Night Show βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ενδεχόμενο ενός γάμου στο μέλλον αφού πρόσφατα πάντρεψε έναν καλό του φίλο στην Σίφνο.

Ο ηθοποιός δήλωσε: «Ναι βέβαια και θα παντρευόμουν. Είναι μια ωραία συνθήκη αν είναι ο σκοπός του ανθρώπου να δημιουργήσει μια οικογένεια. Εμένα θα με ενδιέφερε να κάνω παιδιά και να δημιουργήσω μια οικογένεια. Είναι ένας απαραίτητος λόγος για να έχει το παιδί ένα ασφαλές περιβάλλον. Τα αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά, αυτή είναι η αλήθεια και χαζεύω πάρα πολύ στην σειρά. Στα καινούρια επεισόδια έχουμε αυτό το πέρασμα των έξι χρόνων και υπάρχουν γυρίσματα με παιδιά. Όσο δύσκολο είναι λόγω Covid κι επειδή πρέπει να έρθουν μετά το σχολείο. Είναι δύσκολο γιατί δεν μπορείς να τα πειθαρχήσεις αλλά τα μάτια τους, ο τρόπος που μιλάνε, που λένε το κείμενο είναι τόσο αγνός.

Expand player

Δείτε εδώ τι κάνουν οι ηθοποιοί της σειράς πίσω από τις κάμερες!

Κάναμε μια σκηνή τις προάλλες που θα προβληθεί στα επεισόδια τώρα που πραγματικά χάθηκα. Δηλαδή ένιωσα πραγματικά δάσκαλος. Τον ρόλο του Λάμπρου τον αντιμετωπίζω σαν έναν ήρωα μιας συγκεκριμένης εποχής. Έχουμε και στην καθημερινότητά μας και σύγχρονους ήρωες που θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά για αυτούς. Είναι ένας δάσκαλος με την έννοια του λειτουργήματος.» Είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Άγριες Μέλισσες: Μελέτης και Κωνσταντής έμποροι ναρκωτικών - Αποκάλυψη σοκ

οκ πρόκειται να προκαλέσει η αποκάλυψη που θα γίνει σε λίγο καιρό στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες καθώς ο Κωνσταντής και ο Μελέτης θα γίνουν έμποροι ναρκωτικών, ενώ μία γυναίκα θα μπει στη ζωή του γιου του Δούκα.

Από την αρχή της σειράς, ο Κωνσταντής και ο Μελέτης είχαν δείξει πως δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά του Διαφανίου, καθώς μπλέκουν συνεχώς σε μπελάδες, ενώ συμπεριφέρονται σαν να τους ανήκουν όλα και όλοι! Και μπορεί σε μερικές περιπτώσεις ο Κωνσταντής στα τελευταία επεισόδια που ήδη βλέπουμε να έχει δείξει κάποια σημάδια βελτίωσης, ωστόσο η λαχτάρα του για να αποδείξει πως είναι κάποιος θα τον οδηγήσει σε σκοτεινά μονοπάτια.

Με αυτόν τον τρόπο γίνονται έμποροι ναρκωτικών ο Μελέτης και ο Κωνσταντής

Οπως λέει το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ μας ρεπορτάζ, μαζί με τον Μελέτη, εκμεταλλευόμενοι τη φυγή του Δούκα, θα χρησιμοποιήσουν τα χωράφια που τους πούλησε ο Κλεομένης προκειμένου να δημιουργήσουν τη δική τους... χασισοφυτεία!

Ναι, καλά διαβάσετε, άλλωστε εκείνη την εποχή η κάνναβη ήταν διαδεδομένη και αρκετά επικερδής! Στην απόφασή τους αυτή συνέβαλε και το γεγονός ότι ο Νικηφόρος έχει αναλάβει τα ηνία των επιχειρήσεων και δεν τους αφήνει να κάνουν βήμα χωρίς να τον ρωτάνε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: Φωτιά και λάβρα η "Σοφούλα" που θα αναστατώσει την ζωή του Λάμπρου - Φωτογραφίες με μαγιό

Άγριες Μέλισσες: Σούσουρο με την φωτογραφία της Δανάης Μιχαλάκη που διέρρευσε πριν λίγες ώρες