Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύφθηκε τι κάνουν οι ηθοποιοί πίσω από τις κάμερες

Δείτε φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύφθηκε τι κάνουν οι ηθοποιοί πίσω από τις κάμερες

Οι Άγριες Μέλισσες, είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές στην Ελλάδα που αγαπήθηκε από το κοινό πριν ακόμη κάνει πρεμιέρα. Ωστόσο, τι κάνουν οι ηθοποιοί πίσω από τις κάμερες, όταν εκείνες δεν γράφουν;

Όλοι οι πρωταγωνιστές, ακόμη και εκείνοι που υποδύονται τους κακούς, έχουν κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών που τους στηρίζουν σε κάθε επεισόδιο και αυτό φαίνεται από τα νούμερα που σημειώνει η σειρά σε τηλεθέαση, αφού πιάνει «κόκκινο».

Ωστόσο, όταν οι κάμερες κλείνουν οι ηθοποιοί χαλαρώνουν και ξεχνάνε για λίγο τους ρόλους τους και τις έντονες στιγμές που ζουν όταν τα γυρίσματα ξεκινούν.

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της τηλεόρασης του ANT1, Άννα Βλαβιανού, βρέθηκε σε ένα από τα γυρίσματα αυτά και με φωτογραφίες μας έδειξε τι κάνουν οι ηθοποιοί.

Άγριες Μέλισσες Δούκας

Άγριες Μέλισσες Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες: Σπάραξε ο Μελέτης - Οι 3 θάνατοι που τον «λύγισαν»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό, βρέθηκε ο τηλεοπτικός Μελέτης, από την σειρά Άγριες Μέλισσες. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης, μίλησε για τους 3 θανάτους που τον έκαναν να «λυγίσει» και να σπαράξει στο κλάμα, αφού ήταν δύσκολες σκηνές.

«Θα ήθελα να απευθύνω έναν πολύ μεγάλο χαιρετισμό και δυστυχώς ένα αντίο σε τρεις πολύ μεγάλους, πολύ ωραίους ανθρώπους. Θα ξεκινήσω από την κυρία της παρέας, τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, τον Γιάννη Στάνκογλου και τον Θανάση Κουρλαμπά που είχα την πολύ μεγάλη τύχη να κάνουμε μια εξαιρετική σκηνή.

Ήταν πολύ έντονη και το έφερα και «βαρέως» που έφυγε από το χέρι μου, μακάρι να μην έφευγε ποτέ. Ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη σκηνή».

Ενώ συνέχισε: «Είναι αυτό το δέσιμο που έχουμε όλοι. Κλαίγαμε όλοι σε αυτή τη σκηνή. Ο Θανάσης είναι εξαιρετικός». Είναι ωστόσο ο Κλεομένης ζωντανός. Σοκ, δείτε εδώ!