Άγριες Μέλισσες: Έπαθαν... φρίκη στον ΑΝΤ1 με τα νούμερα που έκαναν εχθές 8/10

Όντως τώρα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Έπαθαν... φρίκη στον ΑΝΤ1 με τα νούμερα που έκαναν εχθές 8/10

"Έπαθα φρίκη" δεν λέει η νέα γενιά για κάτι που συμβαίνει και ταράζει τα νερά; Κάτι τέτοιο έπαθαν σήμερα και οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1, όταν έλαβαν στα χέρια τους τα χθεσινά 8/10 νούμερα τηλεθέασης της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Για την ακρίβεια, το κανάλι στην prime time ζώνη του χτύπησε κόκκινο με τις σειρές του όπως θα δείτε στο παρακάτω πλέγμα, με αποκορύφωμα τις Άγριες Μέλισσες που έφτασαν στο δυναμικό κοινό 31,4%!

Νούμερα αξιοσημείωτα που τσακίζουν τον ανταγωνισμό! Πώς να μην... πάθουν φρίκη μετά;

Prime time

  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 11,4
  • ALPHA: Εφιάλτης στην κουζίνα 16,2
  • ALPHA: The Bachelor 15,2
  • ΑΝΤ1: Ήλιος 13,5
  • ΑΝΤ1: Η φαμίλια 15,8
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 31,4
  • STAR: Οι θεοί της Αιγύπτου 11,7
  • ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 10,3
  • Mega: Ευτυχισμένοι μαζί 8,6
  • OPEN: Νορβηγία - Σερβία 2,8

Να υπενθυμίσουμε πως εχθές έγινε μια συγκλονιστική αποκάλυψη! Δείτε εδώ ποιος ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες έκανε καστ για να πάει στο Happy Day σαν παρουσιαστής!

ΑΝΤ1: Σε απόγνωση ο σταθμός για τις Άγριες Μέλισσες - Τι συμβαίνει

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν και φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να είναι το δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης καθημερινά χτυπάνε κόκκινο, όμως... ο σταθμός βρίσκεται σε απόγνωση καθώς σκέφτεται... τι μέλλει γενέσθαι. Τι εννοώ με αυτό;

Τι συμβαίνει στον ΑΝΤ1 με τις Άγριες Μέλισσες

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά της σειράς αφού τόσο οι ιθύνοντες όσο και οι σεναριογράφοι δεν ήθελαν μία τόσο μεγάλη επιτυχία να την τραβήξουν από τα μαλλιά και να ξενερώσουν τους τηλεθεατές - και πολύ σωστή κατ εμέ σκέψη. Ωστόσο, οι νέες πληροφορίες που θα σας μεταφέρω σήμερα στο Vanda's blog του Youweekly.gr αναφέρουν πως οι ιθύνοντες του Αμαρουσίου έχουν κάνει πλέον στροφή 360 μοιρών!

Δηλαδή, οι ιθύνοντες πλέον δεν θέλουν για κανένα λόγο να τερματιστεί η σειρά αυτή και προσπαθούν με κάποιο τρόπο να πείσουν την σεναριογράφο να δώσει... συνέχεια στην υπόθεση ώστε να την δούμε και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στις οθόνες μας! Κάτι που εγώ, επιτρέψτε μου να πω πως το βρίσκω μεγάλο λάθος...

Η, δε, πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι του ΑΝΤ1 εδώ και μέρες για τις Άγριες Μέλισσες - και σας την αποκάλυψα εχθές εδώ - δείχνει πόσο απεγνωσμένα το κανάλι λατρεύει την σειρά αυτή και τα... έσοδά της!

Για να δούμε τι θα συμβεί τελικά; Εν αναμονή των εξελίξεων κι εγώ...