Έκανε αποκάλυψη η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Το πρόσωπο που πέρασε από κάστιγνκ για το Happy Day

Ναι καλά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε αποκάλυψη η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Το πρόσωπο που πέρασε από κάστιγνκ για το Happy Day

Σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία πολύ «ζουμερή» αποκάλυψη για ένα πρόσωπο που απολαμβάνουμε καθημερινά στην τηλεόραση και πριν από λίγο καιρό είχε περάσει από κάστινγκ για το Happy Day.

Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτης της σχολίασαν την χθεσινή εμφάνιση του Γιάννη Κουκουράκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου - δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε πως πριν από μερικά χρόνια ο Γιάννης Κουκουράκης είχε δοκιμαστεί για να βρεθεί στο πλατό του Happy Day αλλά δεν κόλλαγε πολύ με την ομάδα.

«Να πω και μια πληροφορία… Αυτό το γλυκό αγόρι το είχαμε γνωρίσει. Είχε έρθει και είχαμε κάνει δοκιμαστικό, όταν είχε φύγει ο Αναδιώτης αλλά τελικά επιλέξαμε τον Κώστα Φραγκολιά. Ήταν όμως πολύ καλός και ο Γιάννης» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρωινή παρέα του Happy Day. «Και είναι λίγο του ποιοτικού…» συμπλήρωσε με χαμόγελο.

Γιάννης Κουκουράκης Happy Day

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα πάνω κάτω με το Happy Day - Έγινε γνωστό σήμερα το πρωί

Σήμερα το πρωί με την παράδοση των ποσοστών τηλεθέασης για την Τρίτη 29/9 έγινε γνωστό πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή βγήκε πρώτη στην πρωινή ζώνη με το Happy Day!

Οι ιθύνοντες του ALPHA δεν παίζει να είναι πιο ευχαριστημένοι με άλλη επιλογή! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εδώ και χρόνια κρατάει τον παλμό της πρωινής ζώνης δυνατό και δίνει ένα καλό ξεκίνημα στο κανάλι καθημερινά.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, την Τρίτη 29/9 η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το Happy Day σημείωσε στο δυναμικό κοινό 18,5% αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό.

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Σήμερα 12.3
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 17.7
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 10.6
  • Mega: Κοινωνία ώρα Mega 11,1
  • Happy Day 18,5

Δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης για κάθε πρόγραμμα που έπαιξε την Τρίτη 29.9!

Χαμός στον ALPHA με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ομάδα της στο Happy Day

Happy Day: Ένα από τα καλύτερα project του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA προκάλεσε χαμό με τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε το πρωί της Τρίτης 15/9! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπως φαίνεται, δημιούργησε μια συγκλονιστική ομάδα και η θετική τους ενέργεια έχει αντίκτυπο στο τηλεοπτικό κοινό!

Για την ακρίβεια το Happy Day ήρθε πρώτο στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού την Τρίτη 15/9 αφού στο δυναμικό κοινό έκανε το απίστευτο ποσοστό 17,8%.

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Σήμερα 16.5
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 14.0
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 10.7
  • Mega: Κοινωνία ώρα Mega 8.0
  • Happy Day 17.8

Αντιθέτως, να από τα project που δεν τα πηγαίνει καλά στο κανάλι είναι αυτό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου... Δείτε τα νούμερα που έκανε την Τρίτη 15/9.