Γιάννης Κουκουράκης: "Μου αρέσει όταν οι γυναίκες..." - Τι δήλωσε στο "The 2Night Show";

Τα αποκαλύπτει όλα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιάννης Κουκουράκης:

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στην εκπομπή του "The 2Night Show" τον Γιάννη Κουκουράκη, τον αγαπημένο ηθοποιό από τις "Άγριες Μέλισσες" και μίλησε για το πως βιώνει την αναγνωρισιμότητα του μετά την επιτυχία του σίριαλ αλλά και μια θαυμάστρια που τον εντυπωσίασε αρκετά.

Αναφορικά με την αναγνωρισιμότητα, δήλωσε πως την αντιμετωπίζει σαν να μην πραγματικά συμβαίνει και πως οι φίλοι του γνωρίζουν πως είναι.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν ήταν ούτε ζητούμενό μου ούτε διακαής πόθος και στόχος. Αυτό που άλλαξε είναι να μπορέσω να ντιλάρω τις άμυνές μου, έτσι ώστε να γίνω πιο ανοιχτός άνθρωπος. Με τους φίλους μου είμαι. Δεν το αντιλαμβάνομαι ότι μπαίνω στα σπίτια των ανθρώπων και τους κρατώ συντροφιά. Φαίνομαι λίγο απρόσωπος και δεν έχω χρόνο να απαντώ στα social αλλά οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ.»

Όσον αφορά την θαυμάστρια που του κίνησε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μου έκανε εντύπωση μια φορά από μία κοπέλα που δεν με γνώριζε και είχα βγει από το θέατρο. Κι ήρθε με ένα σκυλί και μου λέει είχα έρθει χθες με τις φίλες μου για κωμωδία αλλά εγώ τα βαριέμαι αυτά. Σε είδα κι ήρθα σήμερα να σου μιλήσω γιατί δεν έκατσα χθες. Αυτό με τρέλανε. Ήταν το πιο ντόμπρο, το πιο straightforward και εκτιμητέο. Μου αρέσει όταν οι γυναίκες κάνουν το πρώτο βήμα. Η προσέγγιση ήταν πάρα πολύ ωραία.»

Στο τέλος ο Γιάννης Κουκουράκης δήλωσε ότι έτοιμος για γάμο δεν θα ήταν ποτέ αλλά θα ήθελε να κάνει ένα παιδί.

"Κάγκελο" έμεινε ο Γιάννης με μια είδηση που ανακοινώθηκε ενώ ο ίδιος δεν την γνώριζε. Τι συνέβη;

Γιάννης Κουκουράκης

Άγριες Μέλισσες: Ηθοποιοί αντάλλαξαν βέρες στα γυρίσματα; Αποκάλυψη τώρα!

Την καλύτερη εξέλιξη φαίνεται ότι θα έχει τελικά ένα ειδύλλιο που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε δυο ηθοποιούς από τις Άγριες Μέλισσες καθώς αντάλλαξαν όπως αναφέρουν πληροφορίες του περιοδικού Ciao βέρες στα γυρίσματα!

Ποιοι ηθοποιοί από την σειρά Άγριες Μέλισσες αντάλλαξαν βέρες

Ήταν μαζί τέσσερα χρόνια, χώρισαν αθόρυβα, όπως έζησαν και την σχέση τους και επανασυνδέθηκαν πρόσφατα. Ο λόγος φυσικά για την Έλλη Τρίγγου και τον Αργύρη Πανταζάρα, οι οποίοι είναι και πάλι μαζί, πιο ερωτευμένοι από ποτέ και αποφασισμένοι να επισημοποιήσουν την σχέση τους και να ζήσουν μαζί για πάντα.

Η απόφασή αυτή έγινε φανερή, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Ciao, πριν από λίγες ημέρες, όταν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού οι δυο τους αντάλλαξαν βέρες στο τηλεοπτικό παλτό, παρουσία φίλων και συνεργατών τους και η στιγμή ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική καθώς η Έλλη Τρίγγου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Τρίγγου Πανταζάρας παντρεύτηκαν πρόταση γάμου

Ο Αργύρης Πανταζάρας έβγαλε τις βέρες μόλις τελείωσαν τα γυρίσματα και πρόσφερε τη μία στην αγαπημένη του μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συμπρωταγωνιστών τους, οι οποίοι θεωρούν ότι πρόκειται για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Όσο για το πότε και πως θα γίνει ο γάμος, κανείς δεν ξέρει λεπτομέρειες, καθώς το ζευγάρι αρέσκεται να τηρεί σιγή ιχθύος για τα προσωπικά του, όπως έκανε και τέσσερα χρόνια που ήταν μαζί.

Πηγή: Ciao

Να τονίσουμε πως πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ...