Είδηση σοκ για τις Άγριες Μέλισσες - Δυσαρεστημένοι οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1

Έτοιμοι να ξεσπάσουν στο διαδίκτυο! Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είδηση σοκ για τις Άγριες Μέλισσες - Δυσαρεστημένοι οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1

Μια είδηση που έχει σοκάρει τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 κάνει τον γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο, από εχθές, Κυριακή 4/10! Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, οι Άγριες Μέλισσες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αλλάξουν ημέρες προβολής.

Συγκεκριμένα η Ναταλία Ανδρικοπούλου, είπε στην εκπομπή ότι τα τηλεοπτικά βράδια της Παρασκευής θα αλλάξουν, αφού ίσως πλέον δεν θα υπάρχει νέο επεισόδιο από τις Άγριες Μέλισσες. Η εταιρεία παραγωγής και οι σεναριογράφοι φοβούνται μήπως ξεμείνουν από επεισόδια και έχουν ζητήσει από το κανάλι να κοπεί το επεισόδιο της Παρασκευής. Όπως ήταν λογικό η πρόταση αυτή δεν άρεσε στο κανάλι αφού την περασμένη Παρασκευή με απέναντι το Big Brother και το Bachelor, οι Άγριες Μέλισσες σάρωσαν σε τηλεθέαση, δείτε τα νούμερα εδώ!

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν το κανάλι θα αποδεχθεί την πρόταση και πλέον βλέπουμε τις Άγριες Μέλισσες όπως πέρσι από Δευτέρα έως Πέμπτη.

Σούσουρο στον ΑΝΤ1 με τις Άγριες Μέλισσες - Η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Μια απίστευτη είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγα 24ωρα όσον αφορά την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες αλλά και ένα νέο project που είναι έτοιμο να κάνει την πρεμιέρα του!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αποσύρονται οι αιτήσεις επιδότησης των σειρών του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες / Β’ Κύκλος» και «Παρουσιάστε!», το οποίο πρόκειται να μεταδοθεί σύντομα από τους τηλεοπτικούς δέκτες. Και στις δύο σειρές την παραγωγή κάνει η Ι. Κ. Κινηματογραφικές & Τηλεοπτικές παραγωγές ΑΕ.

Οι αιτήσεις των επενδυτικών σχεδίων-τηλεοπτικών προγραμμάτων έγιναν με τον «νόμο Κρέτσου» (4487/2017) και εκτιμάται πως θα κατατεθούν με βάση τις αλλαγές που έκανε ο σημερινός υπουργός Κυριάκος Πιερρακάκης με τον ν. 4704/2020. Το άρθρο 7 του νόμου επιτρέπει αυτήν την αλλαγή, με μόνη επιβάρυνση το παράβολο που καταπίπτει υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου. Ο ν. 4487/2017 προέβλεπε ανώτατο όριο επιδότησης 35% επί του επιλεγμένου προϋπολογισμού, αλλά με τον νέο νόμο αυτό αυξάνεται στο 40%.

Δείτε επίσης εδώ μια δυσάρεστη ανακοίνωση για τις Άγριες Μέλισσες.