Ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες με τον Κλεομένη - Είναι ζωντανός;

Νέο spoiler για την σειρά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες με τον Κλεομένη - Είναι ζωντανός;

Ένα απίστευτο spoiler που διέρρευσε για τις Άγριες Μέλισσες αφήνει να εννοηθεί πως ο Κλεομένης είναι ακόμα ζωντανός! Μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε και τη Μένια Κούκου, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, αποκαλύπτει για τις εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά:

«Η Δρόσω θα μπλέξει στην Αθήνα, δεν το έχουμε δει ακόμα. Ο Θωμάς Κυπραίος ήταν δύσκολη αποχώρηση. Και ο Κλεομένης με ένα τρόπο, δικαιολογημένος κι αυτός. Ενώ έφυγε κι αυτός δύσκολα, δεν έχουμε δει τον Κλεομένη νεκρό. Ακούσαμε τον πυροβολισμό, είδαμε ότι κάτι έθαβε, δεν ξέρουμε αν έχει πεθάνει».

Αν ο Θανάσης Κουρλαμπάς πραγματοποιήσει guest εμφανίσεις στις Άγριες Μέλισσες, τότε μιλάμε για την απόλυτη ανατροπή.

«Λογικά, ως παππάς, θα πρέπει να έχω πολλούς θανάτους για να μείνω. Κάτι πρέπει να κάνει κι αυτός ο παππάς, δεν μπορεί να είναι στο καφενείο. Κάποιον θα θάψει, κάποιον θα παντρέψει, κάποιον θα αρραβωνιάσει, κάποιον θα βαφτίσει… θα γίνουν πράγματα», αναφέρει ο Κωστής Σαββιδάκης.

Δείτε εδώ και την φωτογραφία που διέρρευσε από τα γυρίσματα της σειράς κι έχει προκληθεί πανικός!

Η σκηνή της δολοφονίας του Κλεομένη στις Άγριες Μέλισσες

Η εναλλαγή των συναισθημάτων, του θυμού, του φόβου, της απελπισίας στο πρόσωπο και τον τόνο της φωνής του γεμίζει μοναδικά τη σκηνή. «Στο διάολο, Μελέτη» φωνάζει, πριν εκείνος του ρίξει με το όπλο...