Big Brother: «Τον χώρισα...» - Στα μαχαίρια Άννα Μαρία και Πυργίδης

Νέα "βόμβα" μέσα στο σπίτι

Μιλώντας στην κάμερα του Big Brother, η Άννα Μαρία θέλησε να αποκαλύψει πως αποφάσισε να "χωρίσει" τον Δημήτρη Πυργίδη. Όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους ήταν πολύ κοντά ωστόσο πλέον είναι στα μαχαίρια!

Πραγματικό… χάος υπάρχει στο σπίτι του Big Brother, με έναν νέο χωρισμό κάνει την εμφάνισή του και την κατάσταση να μοιάζει έκρυθμη τη δεδομένη στιγμή.

Expand player

Μετά τον πρώτο χωρισμό της Χριστίνας και του Παναγιώτη, όπου η πρώτη έψαχνε κάτι πιο εφήμερο και ο δεύτερος νοιαζόταν για μια πιο ποιοτική σχέση, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με τον Δημήτρη Πυργίδη φαίνεται πως τα «έσπασαν», με τους δύο να τσακώνονται έντονα.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Άννα Μαρία μίλησε για τον καβγά της με τη Σοφία, με τον Πυργίδη να απαντά πως… τσακώνεται με όλο τον κόσμο και όχι για χάρη του. Κάπου εκεί, άρχισε ένας τσακωμός δίχως τέλος, που σηματοδότησε το μεταξύ τους φινάλε.

Big Brother: Η Αφροδίτη "αδειάζει" την Άννα Μαρία - "Είναι ένας ρόλος, ήξερε οτι τα φυτά ήταν ψεύτικα"

Στο πλατό του «Love it» βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Δευτέρας η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή. Η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το «Big Brother», μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι, τη σχέση της με τους συμπαίκτες της, αλλά και την Άννα Μαρία.

Η Αφροδίτη «κάρφωσε» την πρώην συμπαίκτριά της, την οποία χαρακτήρισε ως «ρόλο». Η ίδια αναφέρθηκε μάλιστα και στο σκηνικό στο οποίο η Άννα Μαρία πότιζε τα πλαστικά φυτά, τονίζοντας πως το έκανε επίτηδες.

«Προσπάθησα να την ψυχολογήσω. Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί. Η Άννα Μαρία είναι ένας ρόλος μέσα στο σπίτι. Μέχρι εκεί. Έχει δηλώσει άλλωστε πως ήθελε να γίνει ηθοποιός και είναι καλή σε αυτό. Ήξερε ότι τα φυτά ήταν ψεύτικα αλλά τα πότισε. Πέθανε και τα ζωντανά φυτά με το πολύ το πότισμα» είπε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, αναφερόμενη στην Άννα Μαρία. Ακόμα η Αφροδίτη αποκάλυψε πως δέχτηκε λεκτική επίθεση!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother - Spoiler: Η νέα αρχηγός του σπιτιού θα φέρει τα πάνω κάτω!

Big Brother: "Καυτή" στιγμή για Χριστίνα και Παναγιώτη - Το έκοψαν στο μοντάζ