Big Brother: Ξαφνικός χωρισμός στο σπίτι - Τα «έσπασαν» μετά το live

Τα στρατόπεδα τους χώρισαν!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Ξαφνικός χωρισμός στο σπίτι - Τα «έσπασαν» μετά το live

Ο ξαφνικός χωρισμός ήρθε σχετικά γρήγορα για ένα από τα ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι του Big Brother, καθώς όπως είδαμε στο σημερινό επεισόδιο, δύο άτομα αποφάσισαν να τα «σπάσουν» μετά από όλα όσα ειπώθηκαν στο live.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Βαρουξή ο οποίος ζήτησε από την Χριστίνα Ορφανίδου, μάλλον, να τα φτιάξουν κανονικά, κι εκείνη… τον "σούταρε", αφού φαίνεται πως προτιμούσε κάτι εφήμερο.

Οι δυο τους είχαν ξεχωρίσει, μεταξύ άλλων, ως ζευγάρι στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», μιλώντας μάλιστα μέχρι και στο live για τη σχέση τους. Η κατάσταση, όμως, μόνο ρόδινη δεν είναι τελικά, με αμφότερους να μοιάζουν αποστασιοποιημένοι.

Χαρακτηριστικό είναι, ότι η Χριστίνα τόνιζε πως δε θα αλλάξει απόψεις στα 35 χρόνια, ενώ ο Παναγιώτης μίλησε στην Άννα Μαρία για τα αρνητικά του χαρακτήρα της. Στη συνέχεια, παραδέχθηκε στο «Μεγάλο Αδελφό» πως επιθυμούσε κάτι ανώτερο από το εφήμερο, αλλά τελικά δε βρήκε ανταπόκριση. Δείτε εδώ και τι συνέβη ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τον Χρήστο Μακρίδη.

Big Brother: Η Αφροδίτη "αδειάζει" την Άννα Μαρία - "Είναι ένας ρόλος, ήξερε οτι τα φυτά ήταν ψεύτικα"

Στο πλατό του «Love it» βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Δευτέρας η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή. Η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το «Big Brother», μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι, τη σχέση της με τους συμπαίκτες της, αλλά και την Άννα Μαρία.

Η Αφροδίτη «κάρφωσε» την πρώην συμπαίκτριά της, την οποία χαρακτήρισε ως «ρόλο». Η ίδια αναφέρθηκε μάλιστα και στο σκηνικό στο οποίο η Άννα Μαρία πότιζε τα πλαστικά φυτά, τονίζοντας πως το έκανε επίτηδες.

«Προσπάθησα να την ψυχολογήσω. Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί. Η Άννα Μαρία είναι ένας ρόλος μέσα στο σπίτι. Μέχρι εκεί. Έχει δηλώσει άλλωστε πως ήθελε να γίνει ηθοποιός και είναι καλή σε αυτό. Ήξερε ότι τα φυτά ήταν ψεύτικα αλλά τα πότισε. Πέθανε και τα ζωντανά φυτά με το πολύ το πότισμα» είπε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, αναφερόμενη στην Άννα Μαρία. Ακόμα η Αφροδίτη αποκάλυψε πως δέχτηκε λεκτική επίθεση!