Big Brother: Η Αφροδίτη αποκάλυψε πως δέχτηκε λεκτική επίθεσή - "Με αποκαλούν Αφρο-φίδι"

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Η Αφροδίτη αποκάλυψε πως δέχτηκε λεκτική επίθεσή -

Μετά της αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή βρέθηκε καλεσμένη της Ιωάννας Μαλέσκου το μεσημέρι της Δευτέρας στο «Love It». Η πρώην διαγωνιζόμενη του ριάλιτι του ΣΚΑΪ μίλησε για την εμπειρία της ενώ αποκάλυψε πως δέχθηκε πολλά αρνητικά μηνύματα μετά την αποχώρηση της.

Ειδικότερα, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα πιο πολλά μηνύματα που έχω δεχθεί είναι αρνητικά. Απαράδεκτα. Είμαι, όμως, τόσο εξοικειωμένη με αυτό λόγω του επαγγέλματος μου να εκτίθομαι. Μιλάμε για πολύ μίσος! Κάτι το οποίο δεν με αντιπροσωπεύει και θα έλεγα σε όσο κόσμο κάνει σε μένα, να μην το κάνει αυτό ποτέ. Σε κανέναν άνθρωπο».

«Κακό ψόφο να έχεις εσύ και η οικογένεια σου, για παράδειγμα» πρόσθεσε η πρώην διαγωνιζόμενη του Big Brother. «Θέλω να πω, ωστόσο, σε αυτό τον άνθρωπο πως θα πεθάνουμε όλοι κάποια στιγμή».

«Με έχουν αποκαλέσει Αφρο-φίδι και Αφρο-φάλενα, έχω πεθάνει με αυτό» σχολίασε, επίσης, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή ξεσπώντας σε γέλια. «Μου έλεγαν, ακόμα, γιατί έβγαινα γυμνή που προφανώς δεν ήμουν τσίτσιδη όλη την ώρα στο σπίτι! Είναι μια εκπομπή που θέλει να είσαι ο εαυτός σου. Αυτή ήμουν». Δεύτερο μεγάλο σκάνδαλο στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Big Brother - Spoiler: Η νέα αρχηγός του σπιτιού θα φέρει τα πάνω κάτω!

Σύμφωνα με την εκπομπή του OPEN, Ευτυχείτε, η Σοφία Δανέζη ύστερα από δοκιμασία που είχε να κάνει με ζύγισμα, είναι η νέα αρχηγός του σπιτιού του Big Brother και θα έχει ασυλία για μια βδομάδα.

Έτσι λοιπόν, θα μπορεί να κοιμάται ήσυχη για μια εβδομάδα, στο αναπαυτικό κρεβάτι μαζί με τον Δημήτρη Κεχαγιά, χωρίς να έχει τον φόβο ότι μπορεί να αποχωρήσει.

Όπως ανέφερε και ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα της εκπομπής, η Σοφία Δανέζη, ανακηρύσσεται αρχηγός του σπιτιού και παίρνει την «εκδίκησή» της από την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.