Προκάλεσε αναστάτωση στο διαδίκτυο η Πάολα με το μίνι σορτσάκι της

Η εμφάνιση τα «έσπασε»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πάολα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα στιγμιότυπο από μία εμφάνισή της στην πίστα, με ένα μίνι σορτσάκι, το οποίο εννοείται πως προκάλεσε σωστή αναστάτωση σε όλο το διαδίκτυο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους followers της φωτογραφίες από τις εμφανίσεις της και βίντεο από τη δουλειά της.

Expand player

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της λοιπόν η Πάολα, βρίσκεται επί σκηνής με ένα ρούχο που μοιράζει εγκεφαλικά σε όλους. Συγκεκριμένα φοράει ένα κροπ τοπ και ένα ασορτί σορτσάκι που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη σιλουέτα της. Δείτε ωστόσο εδώ την Πάολα χωρίς μίνι, σε μία τελείως ανατρεπτική εμφάνιση.

Αυτό είναι είναι το μίνι σορτσάκι της Πάολα που προκάλεσε αναστάτωση στο διαδίκτυο

«Λύγισε» το διαδίκτυο με την ανάρτηση της Πάολα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πάολα έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση για έναν φίλο της που έφυγε από τη ζωή, και κατάφερε να κάνει μέσα σε λίγα λεπτά, όλο το διαδίκτυο να «λυγίσει» με τα λόγια της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλησε να χρησιμοποιήσει τα social media προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στον καλό της φίλο, Ζήση Κασιάρα, ο οποίος πέθανε μετά από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ.

Τον πασίγνωστο βιολιστή αποχαιρέτησε βέβαια μέσα από το Instagram της και η Μελίνα Ασλανίδου - δείτε εδώ την ανάρτησή της - ενώ από τη μεριά της η Πάολα βρέθηκε στην κηδεία του.

Με αυτή την ανάρτηση της Πάολα «λύγισε» το διαδίκτυο

«Καλό ταξίδι Ζήση μας. Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια...», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Μαυροφορεμένη και συντετριμμένη η Πάολα στο πλευρό του Φώτη Ζογλοπίτη

Η Πάολα ήταν μία από τους καλλιτέχνες που βρέθηκαν σήμερα το πρωί στην κηδεία του γνωστού βιολιστή, Ζήση Κασιάρα, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό, σε ηλικία 53 ετών στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ. Η τραγουδίστρια ήταν μαυροφορεμένη και πραγματικά συντετριμμένη ενώ στο πλευρό της είχε και τον Φώτη Ζογλοπίτη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δε θα μπορούσε να μην δώσει το "παρών" καθώς ο Ζήσης Κασιάρας ήταν ένας από τους αγαπημένους συνεργάτες της.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 53χρονος είχε χαρακτηριστεί ένα από τα καλύτερα βιολιά στην Ελλάδα, βρισκόταν για πολλά χρόνια στο πλευρό τραγουδιστών όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Βασίλης Καρράς, ο Νίκος Οικονομόπουλος και άλλοι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σόκαρε ηθοποιός - «Τραγουδούσα στην πίστα με την Πάολα και Δευτέρα...»

Πάολα: Αποκαλύφθηκαν τα ευχάριστα - Έγινε γνωστό ότι τον Οκτώβριο...

TAGS