Σόκαρε ηθοποιός - «Τραγουδούσα στην πίστα με την Πάολα και Δευτέρα...»

Όσα αποκάλυψε στους Κου κου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σόκαρε ηθοποιός - «Τραγουδούσα στην πίστα με την Πάολα και Δευτέρα...»

Συνέντευξη παραχώρησε η Τραϊάνα Ανανία στην Φωλιά των Κου Κου και στο Στέφανο Κωνσταντινίδη. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε για την συνεργασία της με την Πάολα, αλλά και για το γεγονός ότι τραγουδούσε στο δρόμο.

«Στην καραντίνα ήμουν πολύ μόνη με τον Άκη Πετρετζίκη παρέα γιατί μαγείρευα πάρα πολύ. Πήρα πολλά κιλά τα οποία έχασα μετά αλλά δημιούργησα πολύ μουσική. Κλαίω πολύ και μπροστά σε έναν άντρα, κυρίως από μεταμέλεια και συγκίνηση

Με την άρση της καραντίνας, βγήκαμε στον δρόμο και παίξαμε και δεν έχουμε σταματήσει από τότε. Όταν μου είπαν από το μαγαζί ότι θα ανοίξουμε με την Πάολα, εγώ ήδη έτρεχα με αυτό ένα μήνα. Παρασκευή Σάββατο τραγουδούσα στην πίστα με την Πάολα και Δευτέρα Τρίτη τραγουδούσα στον δρόμο. Ο κόσμος μας έδινε χρήματα με την καρδιά του γιατί τους φαίνεται κάτι πολύ επαγγελματικό έξω από το σπίτι του. Το καλοκαίρι που πήγαμε σε έναν τουριστικό προορισμό στην Κέρκυρα, ήταν μια βραδιά που δεν την πιστεύαμε. Δεν πιστεύαμε πόσα δίευρα είχαμε, ήταν κιλά αυτό που σηκώσαμε

Έφαγα λίγο κράξιμο για αυτό που έκανα στον δρόμο από κάποιους του χώρου αλλά σε ότι κάνω στη ζωή μου αφού παίρνω τον σεβασμό από αυτούς που εγώ σέβομαι, δεν με αφορά τι λένε οι υπόλοιποι», είπε η Τραϊάνα Ανανία.

Δείτε τον "καυτό" χορό της Πάολα πάνω στην πίστα που... ξεσήκωσε τους θαμώνες.

Πάολα: Αποκαλύφθηκαν τα ευχάριστα - Έγινε γνωστό ότι τον Οκτώβριο...

Αποκαλύφθηκαν τα ευχάριστα νέα για τα επαγγελματικά βήματα της Πάολα. Έγινε γνωστό ότι τον Οκτώβριο θα πραγματοποιήσει συναυλία στην πανέμορφη Κύπρο.

Η τραγουδίστρια μπορεί να μην είναι φαν των social media, ωστόσο στο προφίλ της στο Instagram κάνει συχνές αναρτήσεις οι οποίες αφορούν τη μουσική και τα lives που κάνει.

Στην τελευταία της ανάρτηση λοιπόν, έκανε γνωστή ακόμη μια συναυλία που θα πραγματοποιήσει εκτός Ελλάδος. Με τους διαδικτυακούς της φίλους, μοιράστηκε την αφίσα και έκανε γνωστό πως την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στην Κύπρο για το grand φιναλε της καλοκαιρινής της περιοδείας.