O "καυτός" χορός της Πάολα πάνω στην πίστα που... ξεσήκωσε τους θαμώνες

Η ανάρτηση στο Instagram που έκανε χαμό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
O

Η Πάολα είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Έχει κορμάρα, αλλά και απίστευτη φωνή και κάθε φορά πάνω στην πίστα, οι "καυτοί" χοροί της ξεσηκώνουν τους θαμώνες.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να είδε μερικές από τις εμφανίσεις της να ακυρώνονται λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού και των αυστηρών μέτρων, ωστόσο κάποιες από τις προγραμματισμένες πραγματοποιούνται κανονικά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πάολα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο από live εμφάνιση της, όπου έκανε χαμό με τον "καυτό" χορό της.

Με αυτό τον τρόπο ανακοίνωσε μια νέα εμφάνιση της στην Ελλάδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες.

Να σημειώσουμε πως η λατρεία που έχει ο κόσμος στην Πάολα είναι γνωστή και φαίνεται καθημερινά μέσα από τις εμφανίσεις που κάνει η τραγουδίστρια. Σε ένα βίντεο που ανέβηκε πρόσφατα στο Instagram φαίνεται η Πάολα που έχει στοίβες από πανέρια στα πόδια της. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα συγκλονιστικό στιγμιότυπο.

Με τον "καυτό" χορό της η Πάολα πάνω στην πίστα ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα

Με μια νέα ανάρτηση της η Πάολα ανακοίνωσε μερικά πολύ ευχάριστα νέα για τα επαγγελματικά της, τα οποία θα χαροποιήσουν όλους τους θαυμαστές της.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό η τραγουδίστρια, πρόκειται να εμφανιστεί επί σκηνής στον Πλαταμώνα Αικατερίνης στις 5/9.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πάολα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την αφίσα από την συναυλία της.

Να πούμε πως η ίδια, κάνει σπάνιες αναρτήσεις, καθώς έχει επιλέξει να απασχολεί μόνο με την δουλειά της και όχι με την προσωπική της ζωή. Όμως πριν λίγες ημέρες, έκανε μια δημοσίευση μυστήριο.

Πάολα συναυλίαΒέβαια, χαμό έκανε για ακόμη μια φορά η Πάολα με το βίντεο που έβγαλε στη δημοσιότητα από συναυλία που είχε πραγματοποιήσει. Όπως είδαμε και... ακούσαμε, από κάτω ούρλιαζαν οι θαυμαστές της, την ώρα που εκείνη χόρευε.