Μυστήριο η νέα ανάρτηση της Πάολα

Τι γίνεται με την τραγουδίστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μυστήριο η νέα ανάρτηση της Πάολα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πάολα ανέβασε μία νέα φωτογραφία η οποία αποτελεί κανονικό μυστήριο. Η ανάρτησή της δεν έχει λεζάντα ούτε τοποθεσία και οι διαδικτυακοί της φίλοι, έχουν μείνει με την απορία.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media ωστόσο είναι αλήθεια πως προτιμά να ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από τη δουλειά της.

Τον τελευταίο καιρό έγιναν γνωστά μερικά δυσάρεστα νέα για την Πάολα και συγκεκριμένα για κάποιες εμφανίσεις της που χρειάστηκε να ακυρωθούν λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα.

Η Πάολα έκτοτε δεν έχει ανεβάσει σχεδόν τίποτα στο Instagram της, πέρα από μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μέσα σε ένα λευκό αυτοκίνητο.

Πάολα: Η κόρη της είναι φτυστή στο πρόσωπο με τη μητέρα της - Κοινή φωτογραφία στη δημοσιότητα

Απίστευτη είναι η ομοιότητα ανάμεσα στην κόρη της Πάολα, Παολίνα και τη μητέρα της, Μαρία. Στο πρόσωπο είναι ολόιδιες. Η κοινή τους φωτογραφία που βγήκε στη δημοσιότητα μάλιστα, το αποδεικνύει.

Η Παολίνα με τη γιαγιά της έχουν πολύ καλές σχέσεις και περνάνε μαζί πολύ χρόνο. Η κυρία Μαρία της κάνει όλα τα χατίρια, αφού είναι η μεγάλη της αδυναμία.

Πριν από λίγες ημέρες, η κόρη της Πάολα και του Φώτη Ζογλοπίτη θέλησε να ευχηθεί στη γιαγιά της ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Όσες Μαρίες και αν έχει αυτός ο κόσμος, η καρδιά μου χτυπάει έτσι μόνο για μια.. χρόνια πολλά ψυχή μου! Σ’ ευχαριστώ για την υπομονή που κανείς για να με μεγαλώσεις από τις πρωτες τρεις μέρες της ζωής μου..», έγραψε η Παολίνα στην ανάρτηση της.

Όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε από την φωτογραφία, γιαγιά και εγγονή έχουν απίστευτες ομοιότητες στο πρόσωπο και είναι και οι δυο κούκλες. Πριν λίγες ημέρες έγιναν γνωστές και οι χαρές για τον πρώην σύζυγό της.

Λίγα λόγια για την Πάολα, την μητέρα της και τον πατέρα της

Γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1982 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Συκιά Χαλκιδικής. Οι γονείς της, Αλέξανδρος και Μαρία, ήταν και αυτοί μουσικοί. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό τον Περικλή.

Η Πάολα άρχισε να τραγουδά στα 14 της χρόνια μετά από πρόταση του ιδιοκτήτη του μαγαζιού και την έγκριση από τους γονείς της. Στα 19 τραγουδούσε στο κέντρο διασκέδασης "Μαμούνια" στη Θεσσαλονίκη. Το 2005 εξέδωσε το πρώτο της δίσκο, «Αθόρυβα», ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα για να συνεργαστεί με το Σταμάτη Γονίδη.

Το 2007 συνεργάστηκε με τον Σώτη Βολάνη σε ένα ντουέτο με τίτλο "Γιαγιά και παππούς" το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Το 2008 κυκλοφόρησε τον δεύτερο δίσκο της, «Περάσαμε με κόκκινο».[3] Το 2012 κυκλοφόρησε το δίσκο «Γίνε Μαζί Μου Ένα», ο οποίος έγινε χρυσός. Από αυτόν τον δίσκο ιδιαίτερη δημοφιλία γνώρισαν τα τραγούδια: Γίνε Μαζί Μου Ένα, Φταις, Να μ'αφήσεις ήσυχη θέλω, Ψεύτικα, Τι σε πιάνει.

Από τότε ξεκίνησε η μεγάλη της καριέρα στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας