Χαρές για τον πρώην σύζυγο της Πάολα

Η αποκάλυψη της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρές για τον πρώην σύζυγο της Πάολα

Η Πάολα με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε τις χαρές που γιορτάζει σήμερα ο πρώην σύζυγό της και πατέρα της κόρης της. Τι συμβαίνει;

Η τραγουδίστρια μπορεί να μην είναι πολύ λάτρης των social media και να μην πραγματοποιεί καθημερινές αναρτήσεις, ωστόσο, όποτε το κάνει μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό με τις εμφανίσεις της.

Βέβαια, σήμερα θέλησε να αναφερθεί στο πρώην σύζυγό της Φώτη Ζογλοπίτη. Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό η πρώην σύζυγός της έχει σήμερα τα γενέθλια του και στην οικογένεια τους έχουν γιορτή.

Με τους διαδικτυακούς της φίλους μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία, στην οποία και του ευχήθηκε δημόσια χρόνια πολλά. Ανατρίχιασε το βίντεο της Πάολα μια ημέρα πριν την εμφάνιση της επί σκηνής.

Η φωτογραφία που αποκάλυψε τις χαρές του πρώην συζύγου της Πάολα

Πάολα πρώην σύζυγος

Πάολα: Συνεχίζονται οι άσχημες εξελίξεις για την τραγουδίστρια

Συνεχίζονται όπως είδαμε οι άσχημες εξελίξεις στα επαγγελματικά της Πάολα, όπως και πολλών άλλων καλλιτεχνών. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η τραγουδίστρια με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε χθες.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πάολα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως και η προγραμματισμένη της εμφάνιση στην Πάργα ακυρώθηκε.

«Στην προσπάθεια του ελληνικού κράτους για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID 19 είμαστε συνεργάτες!!! Για αυτί η εκδήλωση με την Πάολα - Ρόκκο στις 13/8 ακυρώνεται! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την προτίμηση σας! Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού με υγεία», γράφει η ανακοίνωση.

Να πούμε πως πολλοί καλλιτέχνες έχουν ακυρώσει εμφανίσεις τους με αποτέλεσμα να είναι ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι χρηματικά για όλους.

Πάολα ακύρωση συναυλίας

Η Πάολα έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό και όχι άδικα, αφού ξέρει πώς να κάνει το πρόγραμμα διασκεδαστικό! Έτσι, κάθε της εμφάνιση, γίνεται απλά ανάρπαστη και μάλιστα, σε ένα live που έγινε πριν καιρό, έριχναν μέχρι και πυροτεχνήματα για τα μάτια της.