Πάολα: Συνεχίζονται οι άσχημες εξελίξεις για την τραγουδίστρια

Η ανακοίνωση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάολα: Συνεχίζονται οι άσχημες εξελίξεις για την τραγουδίστρια

Συνεχίζονται όπως είδαμε οι άσχημες εξελίξεις στα επαγγελματικά της Πάολα, όπως και πολλών άλλων καλλιτεχνών. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η τραγουδίστρια με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε χθες.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η προγραμματισμένη εμφάνιση της με τον Στέλιο Ρόκκο στην Χαλκιδική πήρε αναβολή, ενώ στη συνέχεια όπως ανακοίνωσε τελικά ακυρώθηκε, λόγω των δυσάρεστων εξελίξεων με την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Τα νέα μέτρα από την Κυβέρνηση για την προστασία των πολιτών είναι σκληρά και θέλουν να νυχτερινά κέντρα - μπαρ, κλαμπ - στις 12 η ώρα να κλείνουν, ενώ έχουν αυξηθεί και οι έλεγχοι στα μαγαζιά για το αν τηρείται το μέτρο για τον αριθμό των θαμώνων.

Όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι συναυλίες να ακυρώνονται η μια μετά την άλλη. Καθώς και ο Χρήστος Μάστορας έκανε γνωστή μια πολύ δυσάρεστη είδηση.

Συνεχίζονται οι άσχημες εξελίξεις για την Πάολα

Χθες, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πάολα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως και η προγραμματισμένη της εμφάνιση στην Πάργα ακυρώθηκε.

«Στην προσπάθεια του ελληνικού κράτους για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID 19 είμαστε συνεργάτες!!! Για αυτί η εκδήλωση με την Πάολα - Ρόκκο στις 13/8 ακυρώνεται! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την προτίμηση σας! Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού με υγεία», γράφει η ανακοίνωση.

Να πούμε πως πολλοί καλλιτέχνες έχουν ακυρώσει εμφανίσεις τους με αποτέλεσμα να είναι ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι χρηματικά για όλους.

Πάολα ακύρωση συναυλίας

Η Πάολα έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό και όχι άδικα, αφού ξέρει πώς να κάνει το πρόγραμμα διασκεδαστικό! Έτσι, κάθε της εμφάνιση, γίνεται απλά ανάρπαστη και μάλιστα, σε ένα live που έγινε πριν καιρό, έριχναν μέχρι και πυροτεχνήματα για τα μάτια της.