Η αποκάλυψη της Πάολα για την άσχημη είδηση που κυκλοφόρησε

Τα ξεκαθάρισε όλα η τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη της Πάολα για την άσχημη είδηση που κυκλοφόρησε

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πάολα θέλησε να κάνει μία ανακοίνωση στους διαδικτυακούς της φίλους προκειμένου να αποκαλύψει τι ακριβώς συνέβη με την άσχημη είδηση που κυκλοφόρησε για εκείνη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είχε κανονίσει να εμφανιστεί σε ένα πολύ γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, ωστόσο το live της ακυρώθηκε.

Οι φανς της Πάολα δυσαρεστήθηκαν ιδιαίτερα από την είδηση αυτή και γι' αυτό, η αγαπημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με μία ανάρτησή της.

Αυτή είναι η αποκάλυψη της Πάολα για την άσχημη είδηση που κυκλοφόρησε

Πάολα ανακοίνωση

Ανατρίχιασε το βίντεο της Πάολα μια ημέρα πριν την εμφάνιση της επί σκηνής

Η Πάολα είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Η φωνή της σε πολλά τραγούδια, τα οποία έχει ερμηνεύσει. ανατριχιάζει. Ειδικά, σε ένα βίντεο που δημοσίευσε μια ημέρα πριν την εμφάνιση της επί σκηνής σε συναυλία της.

Η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή περιοδεία της σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και μέσα από αναρτήσεις που έχει πραγματοποιήσει έχει ανακοινώσει τους προορισμούς της.

Μπορεί ένα τραγικό γεγονός να την έκανε να αναβάλει μια από τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις, ωστόσο άλλαξε ημερομηνία και απόψε θα την δουν οι θαυμαστές της να δίνει τον καλύτερο της εαυτό.

Συγκεκριμένα η Πάολα απόψε θα εμφανιστεί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Χαλκιδικής, έχοντας στο πλευρό της τον Στέλιο Ρόκκο.

Αυτό είναι το βίντεο της Πάολα που ανατρίχιασε πριν την εμφάνιση της επί σκηνής

Ωστόσο, μια ημέρα πριν την εμφάνιση της και συγκεκριμένα, χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πάολα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο της, στο οποίο ανατρίχιασε.

Πρόκειται για βίντεο από εμφάνιση που είχε κάνει η τραγουδίστρια σε συναυλία που είχε πραγματοποιήσει.

Λίγα λόγια για την Πάολα με αφορμή το ανατριχιαστικό βίντεο της

Το 2005 εξέδωσε το πρώτο της δίσκο, «Αθόρυβα», ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα για να συνεργαστεί με το Σταμάτη Γονίδη. Το 2007 συνεργάστηκε με τον Σώτη Βολάνη σε ένα ντουέτο με τίτλο "Γιαγιά και παππούς" το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Το 2008 κυκλοφόρησε τον δεύτερο δίσκο της, «Περάσαμε με κόκκινο».