Άσχημα νέα για την Πάολα - Η ανακοίνωση για την αναβολή

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άσχημα νέα για την Πάολα - Η ανακοίνωση για την αναβολή

Άσχημα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για την Πάολα. Όπως ανακοίνωσε η ίδια με μια ανάρτηση της, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη συναυλία της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Πάργας, με τον Νίκο Κουρκούλη.

Η τραγουδίστρια μπορεί λόγω κορωνοϊού να κάνει περιορισμένες εμφανίσεις και με λιγότερο κόσμο, λόγω των νέων μέτρων - Δείτε τα όλα εδώ - ωστόσο συνεχίζει να χαρίζει στον κόσμο που πηγαίνει να την δει μοναδικές βραδιές.

Από νωρίς το καλοκαίρι είχε ανακοινώσει τις συναυλίες που θα πραγματοποιήσει σε αρκετές πόλης της Ελλάδας, ωστόσο η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών που πλήττει πολλές περιοχές, έφερε την αναβολή μιας συναυλίας.

Συγκεκριμένα, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε γνωστό πως χθες αναβλήθηκε η εμφάνιση της στην Πάργα και θα πραγματοποιηθεί στις 13/8.

Να σημειώσουμε πως για μια θέση στις εμφανίσεις της Πάολα, γίνεται χαμός και «σκοτώνονται» για να την δουν!

Αυτή είναι η ανακοίνωση της Πάολα

Πάολα αναβολή συναυλίας instagram

Μπορεί αυτή η συναυλία της Πάολα να πήρε αναβολή ωστόσο, στην προηγούμενη έγινε χαμός με τα πυροτεχνήματα

Η Πάολα έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό και όχι άδικα, αφού ξέρει πώς να κάνει το πρόγραμμα διασκεδαστικό! Έτσι, κάθε της εμφάνιση, γίνεται απλά ανάρπαστη και μάλιστα, σε ένα live που έγινε πριν καιρό, έριχναν μέχρι και πυροτεχνήματα για τα μάτια της.

Μπορεί μέσα στην καραντίνα, η τραγουδίστρια να μην ήταν ενεργή, ωστόσο, λίγο μετά την άρση των μέτρων, επέστρεψε στα καθήκοντά της πάνω στην πίστα και προκάλεσε σωστό πανικό.

Μετά από ένα διάστημα που εμφανίστηκε στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη, ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία η οποία έχει γίνει ανάρπαστη - δείτε εδώ πού θα κάνει την επόμενη εμφάνισή της.

Το κοινό τη λατρεύει και το δείχνει με κάθε τρόπο! Το βίντεο από το live της, είναι απλά εντυπωσιακό.