Ούρλιαζαν κάτω από τα πόδια της Πάολα - Βίντεο στη δημοσιότητα

Έβαλε «φωτιά» η τραγουδίστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ούρλιαζαν κάτω από τα πόδια της Πάολα - Βίντεο στη δημοσιότητα

Χαμό έκανε για ακόμη μια φορά η Πάολα με το βίντεο που έβγαλε στη δημοσιότητα από συναυλία που είχε πραγματοποιήσει. Όπως είδαμε και... ακούσαμε, από κάτω ούρλιαζαν οι θαυμαστές της, την ώρα που εκείνη χόρευε.

Η Πάολα είναι από τις πιο επιτυχημένες λαϊκές τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας και έχει κάνει τεράστιες επιτυχίες, ενώ έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα του χώρου.

Σε κάθε συναυλία της, γίνεται χαμός από τον κόσμο που μαζεύεται για να την απολαύσει και αυτό το αποδεικνύει το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το βίντεο αυτό να σημειώσουμε ωστόσο πως βγήκε στη δημοσιότητα μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις που έγιναν γνωστές για την τραγουδίστρια.

Αυτό είναι το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει να ουρλιάζουν οι θαυμαστές της Πάολα κάτω από τα πόδια της

Ανατρίχιασε το βίντεο της Πάολα στο Instagram

Η φωνή της Πάολα σε πολλά τραγούδια, τα οποία έχει ερμηνεύσει, ανατριχιάζει. Ειδικά, σε ένα βίντεο που δημοσίευσε μια ημέρα πριν την εμφάνιση της επί σκηνής σε συναυλία της.

Η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή περιοδεία της σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και μέσα από αναρτήσεις που έχει πραγματοποιήσει έχει ανακοινώσει τους προορισμούς της.

Αυτό είναι το βίντεο της Πάολα που ανατρίχιασε πριν την εμφάνιση της επί σκηνής

Ωστόσο, μια ημέρα πριν την εμφάνιση της και συγκεκριμένα, χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πάολα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο της, στο οποίο ανατρίχιασε.

Πρόκειται για βίντεο από εμφάνιση που είχε κάνει η τραγουδίστρια σε συναυλία που είχε πραγματοποιήσει.

Η Πάολα έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό και όχι άδικα, αφού ξέρει πώς να κάνει το πρόγραμμα διασκεδαστικό! Έτσι, κάθε της εμφάνιση, γίνεται απλά ανάρπαστη και μάλιστα, σε ένα live που έγινε πριν καιρό, έριχναν μέχρι και πυροτεχνήματα για τα μάτια της.