Τάσος Κωστής: Συγκλονίζει ο ηθοποιός - Στο νοσοκομείο η σύζυγος του

Τι συνέβη;

Ο ηθοποιός Τάσος Κωστής, μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες TV και συγκεκριμένα στον Γιάννη Βίτσα και του παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Αναφέρθηκε κυρίως τόσο στην δική του μάχη με τον καρκίνο όσο και της γυναίκας του, που βρισκόταν μάλιστα στο νοσοκομείο.

Μιας και αναφέραμε το Καφέ της Χαράς, δείτε ποιος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω!

Expand player

Δείτε αναλυτικά την συνέντευξη του Τάσου Κωστή

-Πριν από δύο χρόνια αντιμετωπίσατε καρκίνο και δώσατε τη μάχη σας πολύ θαρραλέα.

Μου έδωσε ο καρκίνος αυτό το δικαίωμα. Όταν το ανακάλυψα είπα "Τετέλεσται" γιατί μιλάμε για μία ανίατη αρρώστια. Έπρεπε πρώτα να συνειδητοποιήσω μέσω των γιατρών και των εξετάσεων εάν μου έδινε το δικαίωμα να αναμετρηθώ μαζί του. Οι γιατροί μου είπαν "Έχεις ένα καρκίνο στο έντερο που θεωρείται πια χρόνια και όχι ανίατη ασθένεια από την στιγμή που έγκαιρα το ανακάλυψες. Θα ταλαιπωρηθείς, αλλά θα γίνεις καλά. Αρκεί να παλέψεις". Είμαστε σε ισοπαλία με τον καρκίνο. Δε λέω ότι τον νίκησα. Δε θα το πω ποτέ.

-Σοκαριστήκατε αρχικά;

Έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου. Είπα "Πεθαίνω"; Έχω δει ανθρώπους γύρω μου που δεν πρόλαβαν να κάνουν τίποτα. Όταν το ανακάλυψε η νύφη μου τις έδωσαν τρεις ημέρες. Η πρώτη μου ερώτηση ήταν "πόσο καιρό έχω"; Σιγά σιγά άρχισα να το παλεύω με ακτινοθεραπείες, χημειοθεραπείες χειρουργεία. Δεν είπα ποτέ "Γιατί σε εμένα".

-Δίνατε κουράγιο και στην οικογένειά σας. Είναι πολύ όμορφο!

Προσπαθούσα να τους δίνω θάρρος. Δεν ήθελα να με λυπούνται ούτε ο γιος μου, ούτε η γυναίκα μου. Ξέρετε αυτός που είναι απέξω πάσχει περισσότερο. Έζησαν δραματικές στιγμές οχτώ ώρες περιμένοντας με να ξυπνήσω από το χειρουργείο. Το κατάλαβα τώρα με τη γυναίκα μου που έκανε χειρουργείο καρκίνου στον πνεύμονα. Είμαι στο νοσοκομείο μαζί της. Τώρα της δίνω εγώ δύναμη. Είμαι δίπλα της όπως ήταν και εκείνη με τόση αγάπη σε έμενα.

-Τι σας έμαθε ο καρκίνος ;

Ότι σήμερα είμαστε και αύριο δεν είμαστε και ότι πρέπει να είσαι καλός άνθρωπος από άποψη γιατί όλοι έχουμε μέσα μας και το καλό και το κακό. Επίσης ότι οφείλουμε να ζήσουμε τη ζωή μας. Τη Ζήσουμε, δεν τη ζήσουμε άλλωστε θα περάσει. Ας επιλέξουμε το φως.

Στον ψυχίατρο αγαπημένος ηθοποιός μετά το Καφέ της Χαράς

Ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά, Καφέ της Χαράς, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως μετά το τέλος της, χρειάστηκε να πάει στον ψυχίατρο.

Τα πράγματα όπως έκανε γνωστό, δεν του ήρθαν όπως θα τα ήθελε με αποτέλεσμα να πάθει μια μίνι κατάθλιψη.

«Με τα χρόνια, με κάποιες δυσκολίες, έφτασα και μέχρι τον ψυχίατρο γιατί έπαθα και μια μίνι κατάθλιψη.», είπε μεταξύ άλλων στο Ευτυχείτε.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μαχαίρα που υποδύεται τον Διονύση. Ανακοινωθέν από τον ΑΝΤ1 για το Καφέ της Χαράς.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr: