Επιστρέφει στο Καφέ της Χαράς ο Άρης - Το προξενιό που θα φέρει τα πάνω κάτω!

Όλα όσα θα συμβούν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιστρέφει στο Καφέ της Χαράς ο Άρης - Το προξενιό που θα φέρει τα πάνω κάτω!

Μια ακόμα επιστροφή μεγατόνων φέρετε πως θα έχουμε στο Καφέ της Χαράς αφού ο Άρης, ο γιος του παπα-Τριαντάφυλλου -κατά κόσμον Γιώργος Καραμίχος- ο οποίος είχε εμφανιστεί ως… επαναστάτης που σύναψε σχέση με την πρωτευουσιάνα θα κάνει την επιστροφή του και μάλιστα θα υπάρξει προξενιό!

Εμεί μέχρι τότε εξακολουθούμε να βλέπουμε τα επεισόδια που γυρίστηκαν την περασμένη σεζόν τα οποία όμως δεν προβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η αλήθεια όμως είναι πως τα γυρίσματα βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Διαβάστε εδώ κι ένα spoiler που έδωσε η Ρένα Λουιζίδου για την σειρά!

Ευχάριστες εξελίξεις στο Καφέ της Χαράς - Επιστρέφει μετά από 15 χρόνια η...

Μετά από 15 χρόνια στο Καφέ της Χαράς επιστρέφει ένας ρόλος που είχε φέρει τα πάνω κάτω και οι εξελίξεις είναι ευχάριστες για τη σειρά και τους τηλεθεατές.

H Ευαγγελία Μουμούρη μίλησε στην εκπομπή, Ευτυχείτε μεταξύ άλλων για την επιστροφή της στο αγαπημένο σήριαλ.

«Περνάμε δύσκολα. Ως ανθρωπότητα έχουμε περάσει και δυσκολότερα. Από το να κλειστώ σπίτι μου για δυο μήνες το θεωρώ καλύτερο, από το να κλειστώ σε ένα καταφύγιο και από πάνω να πέφτουν βόμβες», είπε αρχικά

Όσο για την επιστροφή της στο Καφέ της Χαράς είπε: «Η χήρα επιστρέφει μετά από 15 χρόνια γιατί έχει ανοιχτούς λογαριασμούς και σε ένα με δυο μήνες θα το δούμε αυτό στη σειρά “Το Καφέ της Χαράς”. Η χήρα είναι επιτυχημένη επαγγελματίας και επιστρέφει στο χωριό για να πάρει το αίμα της πίσω και να απαντήσει στα ψέματα που έχουν ακουστεί γι’ αυτήν...».

Αγνώριστη επιστρέφει στο Καφέ της Χαράς η Ρόδη - Μετά την αλλαγή θα την ερωτευτεί σίγουρα ο Φατσέας

Στο Καφέ της Χαράς επιστρέφει η τηλεοπτική Ρόδη και πρόκειται να φέρει μαζί της απίστευτες στιγμές γέλιου και όχι μόνο. Εμφανισιακά έχει αλλάξει πολύ και με την αλλαγή αυτή θα την ερωτευτεί σίγουρα μέχρι και ο Φατσέας.

Η παρουσία της αρραβωνιάρας τότε του Βαγγέλη Φατσέα χάρισε στους τηλεθεατές άπλετο γέλιο και συγκινήσεις. 15 χρόνια μετά έρχεται και πάλι στις οθόνες μας.

Η Ευτυχία Φαναριώτη θα εμφανιστεί ως Ρόδη στα νέα επεισόδια που θα απολαύσουμε όπως όλα δείχνουν από τον ερχόμενο Οκτώβρη, με την ίδια να είναι πολύ διαφορετική στο πρόσωπο σε σχέση με ότι είχαμε συνηθίσει. Στον ψυχίατρο αγαπημένος ηθοποιός μετά το Καφέ της Χαράς.

Καφέ της Χαράς  Ρόδη