Ρένια Λουιζίδου: Πέταξε "βόμβα" για το Καφέ της Χαράς - «Το νόθο παιδί θα είναι η...»

Δεν πάει το μυαλό σας...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρένια Λουιζίδου: Πέταξε

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και τον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε συνέντευξη η Ρένια Λουιζίδου, η οποία μίλησε για το Καφέ της Χαράς, ρίχνοντας μια "βόμβα" για τα επόμενα επεισόδια.

Ωστόσο, αρχικά, μίλησε για την προσωπική της ζωή και το λόγο που δεν έκανε δεύτερο παιδί.

«Δεν αποκτήσαμε δεύτερο παιδί γιατί εγώ φοβήθηκα. Πριν κάνω τον Βίκτωρα είχα δύο αποβολές. Μετά μετάνιωσα. Όταν… ξεφοβήθηκα όμως, γιατί δεν υπήρχε κάποιος ιατρικός λόγος που να το δικαιολογεί, ο Βίκτωρας είχε γίνει έξι χρονών και δεν ήθελα να έχουν τα παιδιά μου τόσο μεγάλη διαφορά», είπε η Ρένια Λουιζίδου.

Αυτή είναι η "βόμβα" που πέταξε η Ρένα Λουιζίδου για το Καφέ της Χαράς

«Θα μπω στο Καφέ της Χαράς τέλος Νοεμβρίου και θα μείνω μέχρι το τέλος. Το νόθο παιδί θα είναι η Όλγα Σκιαδαρέση. Την Όλγα θα βάλεις να το κάνει γιατί η… μισή είναι ο Γεράσιμος. Η αμοιβή μου τώρα, σε σχέση με τους πρώτους κύκλους του Καφέ, είναι μικρότερη. Στις παλιές καλές εποχές, οι αμοιβές έπαιζαν γύρω από τα 10.000 ευρώ». Στο Καφέ της Χαράς επιστρέφει και η Ρόδη και η εικόνα της προκαλεί σοκ.

Ρένια Λουϊζίδου: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της «Χάσκα» από το Καφέ της Χαράς

Αυτή είναι η πραγματική της ηλικία της «Χαράς» από το Καφέ της Χαράς, η αλλιώς κατά κόσμον Ρένιας Λουϊζίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στο πέρασμα των χρόνων και στις πλαστικές επεμβάσεις.

Στα παρασκήνια των γυρισμάτων του «Καφέ της Χαράς» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε».

Η Ρένια Λουϊζίδου μίλησε για τις νέες εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει και την ηλικία της. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε παράλληλα στο πέρασμα των χρόνων και στις πλαστικές επεμβάσεις.

«Είμαι 54 χρονών και από τη μέρα που έγινα 40 δεν έχω δώσει ούτε μία συνέντευξη που να μη με ρωτήσουν για τις αισθητικές παρεμβάσεις. Αν έχω κάνει λίφτινγκ; Όχι! Μικρά πράγματα που κάνουν οι γυναίκες σε αυτή την ηλικία, ναι έχω κάνει! Που και που! Όχι φανατικά, όχι με μανία. Νομίζω πως αν δε με ρώταγαν τρεις και λίγο θα είχα κάνει περισσότερα. Νομίζω πως από αντίδραση δεν έχω κάνει» εξήγησε η Ρένια Λουϊζίδου.

Λίγο καιρό πριν η Ρένια Λουιζίδου είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά στο περιοδικό YOU λεπτομέρειες για τη ζωή της. Δείτε εδώ τι είχε πει ακριβώς!