Ρένια Λουϊζίδου: Ανατριχιάζει η Χάσκα από το Καφέ της Χαράς! «Είμαι κομματιασμένη από...»

Αποκλειστική συνέντευξη εφ όλης της ύλης! Περιστατικά που κανείς δεν γνώριζε!

Ρένια Λουϊζίδου: Ανατριχιάζει η Χάσκα από το Καφέ της Χαράς! «Είμαι κομματιασμένη από...»

Η Ρένια Λουϊζίδου είναι ένα σπάνιο κράμα πειθαρχίας αλλά και ατίθασης χαλαρότητας. Δεν υπήρξε ποτέ, όπως παραδέχεται, η κλασική μαμά τού «ζακέτα να πάρεις» στον γιο της, αλλά ούτε και η κλασική νοικοκυρά μαγείρισσα τού «τι θα μαγειρέψω σήμερα». Φέτος επιστρέφει ξανά στο «Καφέ της Χαράς» και στον ρόλο της Χαράς Χάσκα και εξηγεί γιατί ένιωσε αμήχανα στην αρχή. Εξομολογείται γι' αυτά που τη δένουν στενά με τον σύζυγό της, για τα 30 χρόνια καριέρας που χτίστηκαν βήμα-βήμα, για την απώλεια του πατέρα της, το κυνήγι με τον χρόνο αλλά και τα δύο μεγάλα ατυχήματα εν ώρα γυρισμάτων και μιλά με τρυφερά λόγια για τη μητέρα της που είναι το γούρι της μαζί με τη μαμά γνωστής τηλεπαρουσιάστριας! Μάλιστα, αναφέρεται και σε ένα αντριχιαστικό περιστατικό νιώθει κομματιασμένη από τους τραυματισμούς που είχα πάθει στο παρελθόν.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ για το περιοδικό YOU

Σκέφτηκες κάποια στιγμή να κάνεις κάποια άλλη δουλειά;

Ρένια Λουιζίδου

Λόγω ιδιοσυγκρασίας δεν ήταν ό,τι καλύτερο να μπλέξω με ένα επάγγελμα που έχει έκθεση, έχει υπερβολική φασαρία για το δικό μου γούστο και σε έναν χώρο που επειδή είναι καλλιτεχνικός είναι ανοιχτός προς όλους, ακόμη και αν αυτό σημαίνει «κουτσοί στραβοί όλοι στον Άγιο Παντελεήμονα». Ποτέ, όμως, δεν πήρα την απόφαση να αλλάξω επάγγελμα. Βέβαια, πριν σπουδάσω στη δραματική για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου έκανα babysitting στη Θεσσαλονίκη, διάφοροι... ανυποψίαστοι άνθρωποι μου εμπιστεύτηκαν τα παιδάκια τους (γέλια).

Στο πρώτο γύρισμα του «Καφέ της Χαράς» συγκινήθηκες;

Ρένια Λουιζίδου Καφές της Χαράς αντ1

Ένιωσα τρομερή αμηχανία, έλεγα στον εαυτό μου «Θεέ μου, θυμάμαι να το κάνω;». Η Χαρά από το πρώτο «Καφέ της Χαράς» είχε μεγαλύτερη ενέργεια, είχε άλλη... φόρα, είναι ένας εξωστρεφής ρόλος με τη νεότητά της να είναι συνυφασμένη με τον χαρακτήρα της. Έλεγα «πώς να είναι άραγε πια αυτή η... κυρία;» που δεν είναι πια τρελοκόριτσο; Δεν με ένοιαζε αν θα αποτύχει, αλλά δεν ήθελα να χαλάσει η υστεροφημία του πρώτου «Καφέ της Χαράς». Ήταν, όμως, τόσο συγκινητικό που ήμασταν οι ίδιοι άνθρωποι στα ίδια μέρη όπως 16 χρόνια πριν και μετά την αμηχανία ξαναπιάσαμε το νήμα από την αρχή.

Θα σε ξαναδούμε στα επόμενα επεισόδια;

Θα είμαι ξανά στα έξι τελευταία επεισόδια.

Υπάρχει η σκέψη η σειρά να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν;

Έτσι ακούγεται, δεν ξέρω κάτι ακόμη, αλλά αν συνεχιστεί θα είμαι και του χρόνου στη σειρά. Φέτος, μάλιστα, ο Χάρης και η Άννα μάς κρατάνε μυστικό ακόμη και τι γίνεται στα επόμενα επεισόδια, δεν μας το κάνανε αυτό παλιά!

Η ανατριχιαστική αποκάλυψη της "Χάσκα" από το Καφέ της Χαράς - "Είμαι κομματιασμένη από..."

Για ποιο λόγο σε αγαπούν οι φίλοι σου;

Νομίζω γιατί διαθέτω τον εαυτό μου στους φίλους μου τη στιγμή που τον χρειάζονται. Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι εκεί όταν έχω τον χρόνο. Και ο χρόνος είναι μεγάλο θέμα στη δική μου τη δουλειά. Δεν δικαιούσαι να αρρωστήσεις γιατί η παράσταση πρέπει να γίνει. Έχει τύχει να δουλέψω ούτε κι εγώ ξέρω πόσες φορές με πυρετό ή με σπασμένα πόδια. Εγώ είμαι γενικά από τους ανθρώπους τού «πέφτω, χτυπώ». Είμαι «κομματιασμένη» με τραυματισμούς σε συνδέσμους ή κατάγματα, έχω τραυματιστεί μάλιστα δύο φορές σε τηλεοπτικά γυρίσματα. Μία φορά στο σίριαλ «Παιδική χαρά» με τον Κώστα Κόκλα έπαθα μηνίσκο στο γόνατο μαζί με ρήξη χιαστών και έμεινα τρεις μήνες με πατερίτσες. Σε μια σκηνή κυνηγούσα ένα παιδάκι, πήδηξα από τον καναπέ και... πάρ' το κάτω το πόδι μου. Πέμπτη χτύπησα, Παρασκευή χειρουργήθηκα, τη Δευτέρα ήμουν στο γύρισμα, δεν μπορούσα να λείψω από τη σειρά γιατί δεν είχαμε επεισόδια. Όταν ήμουν στο «Σόι μας» χτύπησα επίσης και τους δύο αστραγάλους μου.

Μάλιστα, να σας υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό ο σύζυγός της είχε ένα ατύχημα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ